Minik İremsu ona uzanacak eli bekliyor!

YAŞAM 17.02.2017 - 08:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Minik İremsu ona uzanacak eli bekliyor!

Serablal Palsi hastalığına yakalanan minik İremsu bu hastalığın tedavisi için yardımlarınızı bekliyor.

Denizli'de 5 buçuk yaşındaki İremsu yakalandığı amansız hastalıktan kurtulması için uzman doktorların ameliyat etmesi gerekiyor. İremsu'nun Denizli'de özel bir hastanede ameliyat olması için 8 bin liraya ihtiyacı var...   Serablal Palsi (Beyin Felci); bebeklikte ya da çocukluk çağının başlarında ortaya çıkan ve vücut hareketlerini ve kas koordinasyonunu kalıcı şekilde etkileyen, fakat zaman içinde kötüleşme sergilemeyen bir dizi nörolojik bozukluktan herhangi birini tanımlamak için kullanılan bir hastalık terimidir.      Minik İremsu bu hastalıktan kurtulmak için, yardımseverlerin yardımını bekliyor. Henüz 5.5 yaşında ve Hayme Hatun Anaokulu’na gidiyor. Yakalandığı amansız hastalıkla ailesi uzun süredir uğraşıyor. Yaşının ilerlemesi durumunda hastalığının kalıtsal hale gelme durumu var. Ailesinin ekonomik durumunun iyi olmaması nedeniyle, ameliyat olamayan İremsu’nun yakalandığı Serebal Palsi hastalığından kurtulması için 8.000 TL hastane masrafı ve ameliyat bedeli gerekiyor.   Babası Yasin İmancı, 5.5 yıldır, İremsu’nun hastalıktan kurtulması için uğraştıklarını ancak en son özel bir hastanede bunun çözümü olduğunu öğrendiklerini kaydederek, “Kızım İremsu’nun acil ameliyat olması gerekiyor. Bu ameliyat uzman hekimler tarafından yapılması gerekiyor. Bu ameliyatın Denizli’de özel bir hastanede olduğunu öğrendik. Gittik görüşmelerimizi yaptık. Ameliyat ve hastane masrafları için 8.000 TL gerekiyor. Herkesin çocuğu kendi gözünde ne kadar kıymetli ise benim çocuğumda benim gözümde o kadar kıymetlidir. Sağduyulu ve yardımseverin desteğine ihtiyacımız var. Aksi taktirde, telafisi mümkün olmayan sorunlar yaşayacaktır ilerleyen yaşlarda. Bugüne kadar birçok resmi kuruma müracaat ettik ancak sonuç alınmadı. Çocuğumun sağlığına kavuşmasından başka bir şey istemiyorum. Herhangi bir maddi destek beklemiyorum. Sadece hastane masraflarını kendileri karşılasınlar” dedi.   İREMSU’NUN BABASI YASİN İMANCI TELEFONU: 05514047456
Serablal Palsi hastalığına yakalanan minik İremsu bu hastalığın tedavisi için yardımlarınızı bekliyor.

Denizli'de 5 buçuk yaşındaki İremsu yakalandığı amansız hastalıktan kurtulması için uzman doktorların ameliyat etmesi gerekiyor. İremsu'nun Denizli'de özel bir hastanede ameliyat olması için 8 bin liraya ihtiyacı var...

 

Serablal Palsi (Beyin Felci); bebeklikte ya da çocukluk çağının başlarında ortaya çıkan ve vücut hareketlerini ve kas koordinasyonunu kalıcı şekilde etkileyen, fakat zaman içinde kötüleşme sergilemeyen bir dizi nörolojik bozukluktan herhangi birini tanımlamak için kullanılan bir hastalık terimidir. 

 

 

Minik İremsu bu hastalıktan kurtulmak için, yardımseverlerin yardımını bekliyor. Henüz 5.5 yaşında ve Hayme Hatun Anaokulu’na gidiyor. Yakalandığı amansız hastalıkla ailesi uzun süredir uğraşıyor. Yaşının ilerlemesi durumunda hastalığının kalıtsal hale gelme durumu var. Ailesinin ekonomik durumunun iyi olmaması nedeniyle, ameliyat olamayan İremsu’nun yakalandığı Serebal Palsi hastalığından kurtulması için 8.000 TL hastane masrafı ve ameliyat bedeli gerekiyor.

 

Babası Yasin İmancı, 5.5 yıldır, İremsu’nun hastalıktan kurtulması için uğraştıklarını ancak en son özel bir hastanede bunun çözümü olduğunu öğrendiklerini kaydederek, “Kızım İremsu’nun acil ameliyat olması gerekiyor. Bu ameliyat uzman hekimler tarafından yapılması gerekiyor. Bu ameliyatın Denizli’de özel bir hastanede olduğunu öğrendik. Gittik görüşmelerimizi yaptık. Ameliyat ve hastane masrafları için 8.000 TL gerekiyor. Herkesin çocuğu kendi gözünde ne kadar kıymetli ise benim çocuğumda benim gözümde o kadar kıymetlidir. Sağduyulu ve yardımseverin desteğine ihtiyacımız var. Aksi taktirde, telafisi mümkün olmayan sorunlar yaşayacaktır ilerleyen yaşlarda. Bugüne kadar birçok resmi kuruma müracaat ettik ancak sonuç alınmadı. Çocuğumun sağlığına kavuşmasından başka bir şey istemiyorum. Herhangi bir maddi destek beklemiyorum. Sadece hastane masraflarını kendileri karşılasınlar” dedi.

 

İREMSU’NUN BABASI YASİN İMANCI TELEFONU: 05514047456

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.