Minik Kızı Makaradan İtfaiye Kurtardı

ASAYİŞ 05.11.2019 - 13:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Minik Kızı Makaradan İtfaiye Kurtardı

Denizli'de 3 yaşındaki Alyanaz Karpat’ın parmağına sıkışan plastik makarayı itfaiye ekipleri çıkardı.   Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi İlçesi Sümer Mahallesi 2242 sokakta bulunan evde oyun oynayan  Alyanaz Karpat, parmağına plastik makara taktı. Bir müddet sonra makarayı çıkarmak istedi fakat çıkaramadı. Annesi minik Alyanaz'ı Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Kayalık Şubesi’ne götürdü.Seferber olan itfaiye ekipleri kısa sürede makarayı çıkartarak Alyanaz'ı acı çekmekten kurtardı.   

Denizli'de 3 yaşındaki Alyanaz Karpat’ın parmağına sıkışan plastik makarayı itfaiye ekipleri çıkardı.

 

Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi İlçesi Sümer Mahallesi 2242 sokakta bulunan evde oyun oynayan  Alyanaz Karpat, parmağına plastik makara taktı. Bir müddet sonra makarayı çıkarmak istedi fakat çıkaramadı. Annesi minik Alyanaz'ı Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Kayalık Şubesi’ne götürdü.Seferber olan itfaiye ekipleri kısa sürede makarayı çıkartarak Alyanaz'ı acı çekmekten kurtardı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.