Minik öğrencilere hoş geldin aşuresi

YAŞAM 08.11.2018 - 17:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Minik öğrencilere hoş geldin aşuresi

Denizli’de Arif Yalınkaya İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından bu yıl 1. Sınıfa başlayan öğrenciler için ‘hoş geldin’ aşuresi hazırlatıldı.   Yaklaşık 2 bin kişilik hazırlanan aşure okul bahçesinde iki farklı noktadan okul öğrencilerine ve velilere ikram edildi.     Minik öğrencilerin birbirleriyle kaynaşması öğrenci velilerinin birlikte olması birbirlerini tanıması için aşure etkinliği düzenlediklerini anlatan Okul Müdürü Ali Sert, “Havalarda soğumadan okul bahçesinde bu yıl okulumuzda 1. Sınıfa başlayan öğrencilerimiz için etkinlik düzenlemek istedik. Okul aile birliğimiz aşure ikramı yapmayı uygun buldu. Özel olarak hazırlattığımız 2 bin kişilik aşureyi görevlilerimiz okul bahçemizde iki farklı noktadan tüm öğrencilerimize ve öğrenci velilerimize ikram etti. Okulumuza yeni başlayan öğrencilerimiz birbirleriyle tanıştı, paylaşmayı, ikramda bulunmayı öğrendi. Velilerimizde etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmadı. Aşure etkinliğimizi düzenleyen okul aile birliğimize, bizleri yalnız bırakmayan tüm velilerimize teşekkür ederiz” dedi    

Denizli’de Arif Yalınkaya İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından bu yıl 1. Sınıfa başlayan öğrenciler için ‘hoş geldin’ aşuresi hazırlatıldı.

 

Yaklaşık 2 bin kişilik hazırlanan aşure okul bahçesinde iki farklı noktadan okul öğrencilerine ve velilere ikram edildi.

 

 

Minik öğrencilerin birbirleriyle kaynaşması öğrenci velilerinin birlikte olması birbirlerini tanıması için aşure etkinliği düzenlediklerini anlatan Okul Müdürü Ali Sert, “Havalarda soğumadan okul bahçesinde bu yıl okulumuzda 1. Sınıfa başlayan öğrencilerimiz için etkinlik düzenlemek istedik. Okul aile birliğimiz aşure ikramı yapmayı uygun buldu. Özel olarak hazırlattığımız 2 bin kişilik aşureyi görevlilerimiz okul bahçemizde iki farklı noktadan tüm öğrencilerimize ve öğrenci velilerimize ikram etti. Okulumuza yeni başlayan öğrencilerimiz birbirleriyle tanıştı, paylaşmayı, ikramda bulunmayı öğrendi. Velilerimizde etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmadı. Aşure etkinliğimizi düzenleyen okul aile birliğimize, bizleri yalnız bırakmayan tüm velilerimize teşekkür ederiz” dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.