Minik yüreklerden Mehmetçik abilerine mektup!

DENİZLİ 09.02.2018 - 11:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Minik yüreklerden Mehmetçik abilerine mektup!

Denizli Hilal Cami örnek ve bir o kadarda anlamlı bir yarışma düzenliyor. Denizli genelinde başlatılan yarışmada, minik yüreklerden Afrin Operasyon’unda ki Mehmetçik abilerine mektup yazma yarışması yapılacak.   Jüri üyeliğini, Şerif Kutludağ, Betül Kaplan ve Fikret Karatepe’nin yapacağı yarışmaya İlkokul ve Ortaokul düzeyindeki öğrenciler katılacak. Bir sayfa olacak şekilde yazılacak mektupların son teslim tarihi 2 Mart 2018 tarihine kadar olacak.  Yarışmada dereceye girecek öğrencilerin ise ödül töreni 17 Mart 2018 tarihinde yapılacak.   Yarışmada, Ortaokul düzeyinde katılan ve dereceye giren öğrencilere; birinciye 1000 TL. ikinciye 750 TL., üçüncüye ise 500 TL. ödül verilecek. İlkokul düzeyindeki dereceye giren öğrencilere ise birinciye 750 TL. İkinciye 500 TL. Üçüncüye 250 TL. ödül verileceği belirtildi.   Minik yüreklerden Afrin operasyonundaki Mehmetçik abilerine mektup konulu yarışmada, anne ve babalara seslenen Hilal Cami İmamı Muhammet Oğuzalp; “ Denizli genelinde başlattığımız bu seferberlikte çocuklarınız da tarihe not düşsün! Çocuklarınızı on dakika çekin televizyon ve tablet başından... Ve bir mektup yazsınlar, rahat uyusunlar diye canlarını feda eden ağabeylerine... Şuan rahatça yuvalarında huzur içinde yaşadıkları için onlara teşekkür etsinler... "Bu millet arkanızda, size minnettarız, iyi ki varsınız, Allah pusatınızı keskin etsin, dualarımızdasınız, sanmayın siz dağlarda iken biz rahattayız" Ne geçiyorsa içlerinden yazsınlar.  Biz de o mektupları cephedeki Mehmetçik ağabeylerine ulaştıralım” dedi.   Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler için 0 536 636 36 00 nolu telefon numarası ile irtibata geçebilirler.  

Denizli Hilal Cami örnek ve bir o kadarda anlamlı bir yarışma düzenliyor. Denizli genelinde başlatılan yarışmada, minik yüreklerden Afrin Operasyon’unda ki Mehmetçik abilerine mektup yazma yarışması yapılacak.

 

Jüri üyeliğini, Şerif Kutludağ, Betül Kaplan ve Fikret Karatepe’nin yapacağı yarışmaya İlkokul ve Ortaokul düzeyindeki öğrenciler katılacak. Bir sayfa olacak şekilde yazılacak mektupların son teslim tarihi 2 Mart 2018 tarihine kadar olacak.  Yarışmada dereceye girecek öğrencilerin ise ödül töreni 17 Mart 2018 tarihinde yapılacak.

 

Yarışmada, Ortaokul düzeyinde katılan ve dereceye giren öğrencilere; birinciye 1000 TL. ikinciye 750 TL., üçüncüye ise 500 TL. ödül verilecek. İlkokul düzeyindeki dereceye giren öğrencilere ise birinciye 750 TL. İkinciye 500 TL. Üçüncüye 250 TL. ödül verileceği belirtildi.

 

Minik yüreklerden Afrin operasyonundaki Mehmetçik abilerine mektup konulu yarışmada, anne ve babalara seslenen Hilal Cami İmamı Muhammet Oğuzalp; “ Denizli genelinde başlattığımız bu seferberlikte çocuklarınız da tarihe not düşsün! Çocuklarınızı on dakika çekin televizyon ve tablet başından... Ve bir mektup yazsınlar, rahat uyusunlar diye canlarını feda eden ağabeylerine... Şuan rahatça yuvalarında huzur içinde yaşadıkları için onlara teşekkür etsinler... "Bu millet arkanızda, size minnettarız, iyi ki varsınız, Allah pusatınızı keskin etsin, dualarımızdasınız, sanmayın siz dağlarda iken biz rahattayız" Ne geçiyorsa içlerinden yazsınlar.  Biz de o mektupları cephedeki Mehmetçik ağabeylerine ulaştıralım” dedi.

 

Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler için 0 536 636 36 00 nolu telefon numarası ile irtibata geçebilirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.