Miniklerde Cumhuriyet Bayramı Heyecanı

DENİZLİ 29.10.2016 - 15:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Miniklerde Cumhuriyet Bayramı Heyecanı

denizli haber / denizli 20 haber / Miniklerde Cumhuriyet Bayramı Heyecanı

Denizli’de Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yıl dönümü etkinlikleri okullarda da coşkuyla kutlandı.   28 Ekim de Valilik önünde Atatürk Anıtı’na çelenk koyulması ile başlayan etkinlikler, 29 Ekim günü Denizli’de tüm okul ve İlçelerde de kutlandı.   Denizli Merkezefendi İlk Öğretim Okulu’ndaki minik öğrenciler Cumhuriyet Bayramı’nın heyecanı ile büyük coşku yaşadılar. Törende günün anlam ve önemini anlatan konuşmanın ardından öğrenciler tarafından okunan şiirler ve gösterilerle devam etti.   Merkezefendi İlk Öğretim Okulu 1. Sınıf öğrencilerinin ilk kez kutladıkları Cumhuriyet Bayramı’nın heyecanı yüzlerine yansırken okunan şiirler ve gösterilere alkışları ile eşlik ettiler. Kutlamalara öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra vatandaşlarda katıldı.  
denizli haber / denizli 20 haber / Miniklerde Cumhuriyet Bayramı Heyecanı

Denizli’de Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yıl dönümü etkinlikleri okullarda da coşkuyla kutlandı.
 

28 Ekim de Valilik önünde Atatürk Anıtı’na çelenk koyulması ile başlayan etkinlikler, 29 Ekim günü Denizli’de tüm okul ve İlçelerde de kutlandı.

 

Denizli Merkezefendi İlk Öğretim Okulu’ndaki minik öğrenciler Cumhuriyet Bayramı’nın heyecanı ile büyük coşku yaşadılar. Törende günün anlam ve önemini anlatan konuşmanın ardından öğrenciler tarafından okunan şiirler ve gösterilerle devam etti.

 

Merkezefendi İlk Öğretim Okulu 1. Sınıf öğrencilerinin ilk kez kutladıkları Cumhuriyet Bayramı’nın heyecanı yüzlerine yansırken okunan şiirler ve gösterilere alkışları ile eşlik ettiler. Kutlamalara öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra vatandaşlarda katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.