Miniklerin mezuniyet heyecanı

ÇOCUK 09.05.2018 - 13:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Miniklerin mezuniyet heyecanı

Adil Demireren Mustafa Musaoğlu İlkokulu’nda okuyan anasınıf öğrencileri, diploma sevinci yaşadı. Adil Demireren Mustafa Musaoğlu İlkokulu, bu yıl anasınıfını biteren minikler için mezuniyet töreni düzenledi. Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen törene; Okul Müdürü Cengiz Sarıca, müdür yardımcıları, öğretmenler, Ayna Medya İmtiyaz Sahibi Ayhan Çimendağ, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.   Anasınıfı öğrencileri, yıl boyunca hazırladıkları gösterilerle misafirlerden tam not aldı. Okul Müdürü Cengiz Sarıca, “Bugün sizler gibi bizlrinde yüreği kıpır kıpır. Her birimizi heyecan sarmış durumda. Bu yavrularımız yıl boyunca öğrendikleri bilgilerini, birikimlerinietkinliklere dökerek, bizlere sundu. Eğitsel açıdan çocuklarımızın, kendilerine olan güvenlerini sağlıklı gelişim özelliklerini ve artık bu eğitim hayatında “Bende varım” dediklerinin bir kanıtı olacaktır. Geleceğimizi onlara emanet etmek bizlere gurur veriyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından minik öğrencilere diplomaları Okul Müdürü, müdür yardımcıları ve davetli olarak etkinliğe katılan Ayna Medya İmtiyaz Sahibi Ayhan Çimendağ tarafından verildi. Miniklerin mutluluğuna ortak olmaktan gurur duyduğunu söyleyen Çimendağ, “Geleceğimiz gençlere emanet. Heyecanlarını paylaştığım için çok mutluyum. Çocuklarımız arasından geleceğe ışık tutan gazetecilerin çıkmasını dilerim” dedi.

Adil Demireren Mustafa Musaoğlu İlkokulu’nda okuyan anasınıf öğrencileri, diploma sevinci yaşadı.


Adil Demireren Mustafa Musaoğlu İlkokulu, bu yıl anasınıfını biteren minikler için mezuniyet töreni düzenledi. Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen törene; Okul Müdürü Cengiz Sarıca, müdür yardımcıları, öğretmenler, Ayna Medya İmtiyaz Sahibi Ayhan Çimendağ, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

 


Anasınıfı öğrencileri, yıl boyunca hazırladıkları gösterilerle misafirlerden tam not aldı.


Okul Müdürü Cengiz Sarıca, “Bugün sizler gibi bizlrinde yüreği kıpır kıpır. Her birimizi heyecan sarmış durumda. Bu yavrularımız yıl boyunca öğrendikleri bilgilerini, birikimlerinietkinliklere dökerek, bizlere sundu. Eğitsel açıdan çocuklarımızın, kendilerine olan güvenlerini sağlıklı gelişim özelliklerini ve artık bu eğitim hayatında “Bende varım” dediklerinin bir kanıtı olacaktır. Geleceğimizi onlara emanet etmek bizlere gurur veriyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.


Konuşmaların ardından minik öğrencilere diplomaları Okul Müdürü, müdür yardımcıları ve davetli olarak etkinliğe katılan Ayna Medya İmtiyaz Sahibi Ayhan Çimendağ tarafından verildi.


Miniklerin mutluluğuna ortak olmaktan gurur duyduğunu söyleyen Çimendağ, “Geleceğimiz gençlere emanet. Heyecanlarını paylaştığım için çok mutluyum. Çocuklarımız arasından geleceğe ışık tutan gazetecilerin çıkmasını dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.