Miraç Kandili’nde dualar evlerden yükseldi

DENİZLİ 22.03.2020 - 08:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Miraç Kandili’nde dualar evlerden yükseldi

Diyanet İşleri Başkanlığının koronavirüs tedbirleri kapsamında camilerdeki toplu ibadet ve faaliyetlere ara vermesinin ardından Denizli'de Miraç Kandili dolayısıyla dualar evlerden yükseldi.   Camilerin Miraç Kandili’nde kapalı olması nedeniyle vatandaşlar evlerinde hüzünlü bir kandil geçirdi. Vatandaşlar TV’lerde yayınlanan Kandil özel programlarını izleyerek bu açığı kapatmaya çalıştı. Camilerin kapalı olmasının hüznünü yaşayan müminler, evlerinde Kur'an-ı Kerim okudu, namazlarını kıldılar. Vatandaşlar, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün bir an önce yok olması, ölümlerin sona ermesi ve hastaların iyileşmesi için dua etti. Camilerin ve ibadet hanelerin bir an önce eskisi gibi olması için Allah’a yalvardılar.

Diyanet İşleri Başkanlığının koronavirüs tedbirleri kapsamında camilerdeki toplu ibadet ve faaliyetlere ara vermesinin ardından Denizli'de Miraç Kandili dolayısıyla dualar evlerden yükseldi.

 

Camilerin Miraç Kandili’nde kapalı olması nedeniyle vatandaşlar evlerinde hüzünlü bir kandil geçirdi. Vatandaşlar TV’lerde yayınlanan Kandil özel programlarını izleyerek bu açığı kapatmaya çalıştı. Camilerin kapalı olmasının hüznünü yaşayan müminler, evlerinde Kur'an-ı Kerim okudu, namazlarını kıldılar. Vatandaşlar, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün bir an önce yok olması, ölümlerin sona ermesi ve hastaların iyileşmesi için dua etti. Camilerin ve ibadet hanelerin bir an önce eskisi gibi olması için Allah’a yalvardılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.