Mit'te Hakan Fidan Bombası

GÜNDEM 03.06.2016 - 16:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Mit'te Hakan Fidan Bombası

MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkında gelen son dakika haberler gözleri Ankara'ya çevirdi. Hakan Fidan MİT'teki görevinden alınarak Tokyo Büyükelçiliği'ne atandı.

MİT'de Hakan Fidan bombası. Ankara kulislerinden gelen son dakika haberlerine göre Hakan Fidan görevden alındı. MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın Tokyo Büyükelçisi olarak atandığı bildiriliyor. Bir süredir Hakan Fidan'ın görevden alınacağı konuşuluyordu.  Ankara'dan gelen bir diğer son dakika haberi de Dışişleri Müşteşarı Feridun Sinirlioğlu'yla ilgili oldu. Sinirlioğlu'nun da görevinden alınarak Washington Büyükelçisi yapıldığı söyleniyor.     Kaynak: internethaber.com
MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkında gelen son dakika haberler gözleri Ankara'ya çevirdi. Hakan Fidan MİT'teki görevinden alınarak Tokyo Büyükelçiliği'ne atandı.

MİT'de Hakan Fidan bombası. Ankara kulislerinden gelen son dakika haberlerine göre Hakan Fidan görevden alındı. MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın Tokyo Büyükelçisi olarak atandığı bildiriliyor. Bir süredir Hakan Fidan'ın görevden alınacağı konuşuluyordu. 

Ankara'dan gelen bir diğer son dakika haberi de Dışişleri Müşteşarı Feridun Sinirlioğlu'yla ilgili oldu. Sinirlioğlu'nun da görevinden alınarak Washington Büyükelçisi yapıldığı söyleniyor.

 

 

Kaynak: internethaber.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.