MKM’de ‘Çocuğu Anlamak’ Konferansı

DENİZLİ 18.12.2019 - 15:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

MKM’de ‘Çocuğu Anlamak’ Konferansı

Merkezefendi Belediyesi, Denizlilileri bilgilendirme amaçlı konferanslar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda 21 Aralık Cumartesi günü Merkezefendi Kültür Merkezi’nde ‘Çocuğu Anlamak’ konferansı düzenlenecek.   Saat 14.00’te başlayacak olan konferansta Uzman Klinik Psikolog Süleyman Hecebil, çocuklar ve ebeveynleri hakkında konuşacak. ‘Çocuğu Anlamak’ isimli konferansta erken dönem yaşantıları, anne-baba çocuk etkileşimi, aile ile ilgili özer durumlar, çocuklara kazandırılması gereken beceriler, çocuk ve okul, çocuklarda görülen uyum ve davranış sorunları gibi konular ele alınacak.     Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, çocuklarla ilgili her şeyin konuşulacağı konferansa Merkezefendilileri ve Denizlilileri davet etti. Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak hemşerilerimizi bilinçlendirme amacıyla konferanslar düzenliyoruz. Kültür, sanat ve eğitim alanında birçok söyleşi gerçekleştirdik. 21 Aralık Cumartesi günü de bir konferansımız olacak. Çocuklarımızla ilgili konuların üzerinde durulacak. Çocuklarımız ve ebeveynlerimiz için önemli olan bu konferansa tüm Merkezefendilileri ve Denizlilileri bekliyorum” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, Denizlilileri bilgilendirme amaçlı konferanslar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda 21 Aralık Cumartesi günü Merkezefendi Kültür Merkezi’nde ‘Çocuğu Anlamak’ konferansı düzenlenecek.

 

Saat 14.00’te başlayacak olan konferansta Uzman Klinik Psikolog Süleyman Hecebil, çocuklar ve ebeveynleri hakkında konuşacak. ‘Çocuğu Anlamak’ isimli konferansta erken dönem yaşantıları, anne-baba çocuk etkileşimi, aile ile ilgili özer durumlar, çocuklara kazandırılması gereken beceriler, çocuk ve okul, çocuklarda görülen uyum ve davranış sorunları gibi konular ele alınacak.

 

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, çocuklarla ilgili her şeyin konuşulacağı konferansa Merkezefendilileri ve Denizlilileri davet etti. Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak hemşerilerimizi bilinçlendirme amacıyla konferanslar düzenliyoruz. Kültür, sanat ve eğitim alanında birçok söyleşi gerçekleştirdik. 21 Aralık Cumartesi günü de bir konferansımız olacak. Çocuklarımızla ilgili konuların üzerinde durulacak. Çocuklarımız ve ebeveynlerimiz için önemli olan bu konferansa tüm Merkezefendilileri ve Denizlilileri bekliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.