Motor kazasında hayatını kaybetti!

ASAYİŞ 01.04.2018 - 19:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Motor kazasında hayatını kaybetti!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde tek taraflı yaşanan trafik kazasında devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi ilçesi Yenişehir Mahallesi'nde Yunus Emre Özbay'ın (21) kullandığı 20 B 554 plakalı motosiklet,henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı bir anda dengesini kaybetti. Motosikletin savrulması sonrasında genç adam önce kaldırıma çarptı ve ardından yan yatarak devrildi. Motosiklet sürücüsü Yunus Emre Özbay kazada ağır yaralandı. Kazanın ardından ilk müdahale diğer sürücüler ve vatandaşlar tarafından gerçekleştirildi. Kazadan sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri 21 yaşındaki gencin kafasında kaskı olmasına rağmen vücudunun farklı noktalarında kırıklar olduğu tespit edildi.   Kazada ağır yaralanan genç, kaldırıldığı Servergazi Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde tek taraflı yaşanan trafik kazasında devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi ilçesi Yenişehir Mahallesi'nde Yunus Emre Özbay'ın (21) kullandığı 20 B 554 plakalı motosiklet,henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı bir anda dengesini kaybetti.



Motosikletin savrulması sonrasında genç adam önce kaldırıma çarptı ve ardından yan yatarak devrildi. Motosiklet sürücüsü Yunus Emre Özbay kazada ağır yaralandı. Kazanın ardından ilk müdahale diğer sürücüler ve vatandaşlar tarafından gerçekleştirildi. Kazadan sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri 21 yaşındaki gencin kafasında kaskı olmasına rağmen vücudunun farklı noktalarında kırıklar olduğu tespit edildi.

 

Kazada ağır yaralanan genç, kaldırıldığı Servergazi Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.