Motosiklet Kazası Geçiren Gencin İmdadına Hava Ambulansı Yetişti

SAĞLIK 16.06.2016 - 10:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Motosiklet Kazası Geçiren Gencin İmdadına Hava Ambulansı Yetişti

denizli haber / denizli 20 haber / Motosiklet Kazası Geçiren Gencin İmdadına Hava Ambulansı Yetişti

Muğla’da geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan motosiklet sürücüsü yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi amaçlı hava ambulansı ile Pamukkale Üniversite Hastanesi’ne getirildi. Denizli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Muğla İlinde 10 Haziran günü geçirdiği motosiklet kazası sonucu ağır yaralanan 36 yaşındaki motosiklet sürücüsü S. K., Marmaris Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalesi sonrasında ileri tetkik ve tedavisinin yapılabilmesi amacıyla hava ambulansı ile İlimiz Pamukkale Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir.  Kaza sonucunda karaciğeri ciddi bir şekilde yaralanan ve vücudunda kırıklar bulunan S.K.’ nın Denizli İline sevkine karar verilmesinin ardından helikopter ambulansı talep edilmiştir. Solunum cihazına bağlı bulunan S.K.’nın sevki için Antalya İlinden havalanan Sağlık Bakanlığına bağlı Helikopter Ambulans, hastayı Muğla’ nın Marmaris İlçesinden alarak İlimiz merkezinde bulunan Tugay Komutanlığında bulunan helikopter pistine başarılı bir şekilde iniş yapmıştır. Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’ ne bağlı 112 Acil Yardım Ambulansı ve Sağlık Ekiplerince karşılanan S.K., tedavisinin yapılacağı Pamukkale Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir. Ameliyata alınan ve yoğun bakımda tedavisi devam eden S. K.’ nın sağlık durumu ciddiyetini korumaktadır.
denizli haber / denizli 20 haber / Motosiklet Kazası Geçiren Gencin İmdadına Hava Ambulansı Yetişti

Muğla’da geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan motosiklet sürücüsü yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi amaçlı hava ambulansı ile Pamukkale Üniversite Hastanesi’ne getirildi.

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Muğla İlinde 10 Haziran günü geçirdiği motosiklet kazası sonucu ağır yaralanan 36 yaşındaki motosiklet sürücüsü S. K., Marmaris Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalesi sonrasında ileri tetkik ve tedavisinin yapılabilmesi amacıyla hava ambulansı ile İlimiz Pamukkale Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir.

 Kaza sonucunda karaciğeri ciddi bir şekilde yaralanan ve vücudunda kırıklar bulunan S.K.’ nın Denizli İline sevkine karar verilmesinin ardından helikopter ambulansı talep edilmiştir. Solunum cihazına bağlı bulunan S.K.’nın sevki için Antalya İlinden havalanan Sağlık Bakanlığına bağlı Helikopter Ambulans, hastayı Muğla’ nın Marmaris İlçesinden alarak İlimiz merkezinde bulunan Tugay Komutanlığında bulunan helikopter pistine başarılı bir şekilde iniş yapmıştır. Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’ ne bağlı 112 Acil Yardım Ambulansı ve Sağlık Ekiplerince karşılanan S.K., tedavisinin yapılacağı Pamukkale Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir. Ameliyata alınan ve yoğun bakımda tedavisi devam eden S. K.’ nın sağlık durumu ciddiyetini korumaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.