Motosiklet yayaya çarptı: 2 yaralı

DENİZLİ 09.02.2018 - 09:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Motosiklet yayaya çarptı: 2 yaralı

Pamukkale ilçesi Acıpayam Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet yayaya çarptı. Kazada sürücü ve yaya yaralandı.   Edinilen bilgiye göre; dün gece 22.30 sularında Zeytinköy Mahallesi Acıpayam Bulvarı üzerinde kavşakta meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaya çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaya aldığı darbe sonucu yere düşerek ağır şekilde yaralandı. Motosiklet sürücüsü ise 5 metre sürüklenerek yerde kaldı.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi.  Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ağır şekilde yaralanan yayanın durumun ciddiyetini koruduğu, sürücünün ise tedavi altına alındığı belirtildi.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Pamukkale ilçesi Acıpayam Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet yayaya çarptı. Kazada sürücü ve yaya yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre; dün gece 22.30 sularında Zeytinköy Mahallesi Acıpayam Bulvarı üzerinde kavşakta meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaya çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaya aldığı darbe sonucu yere düşerek ağır şekilde yaralandı. Motosiklet sürücüsü ise 5 metre sürüklenerek yerde kaldı.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi.  Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ağır şekilde yaralanan yayanın durumun ciddiyetini koruduğu, sürücünün ise tedavi altına alındığı belirtildi.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.