Motosikletini ateşe verdi!

DENİZLİ 19.02.2018 - 09:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Motosikletini ateşe verdi!

Denizli Acıpayam İlçesi’nde bir kişi motosikletinden düşmesi sonucu sinirlenince, motosikletini yaktı. Şahsın bu yaktığı ikinci motosikleti olduğu belirtildi.   Acıpayam Yazır Mahallesi’nde E.D.  isimli şahıs dün akşam sinirine hakim olamadı ve kendisine ait motosikleti yaktı.   Edinilen bilgilere göre, motosikleti ile Yazır Mahallesi’ndeki evinden çarşı meydanına gelen E.D. iddiaya göre motosikletten düştü. Düşmeyi hazmedemeyen E.D. motorun benzin deposunu açarak çakmağı çaktı. Motosikletin yandığını gören çevredekiler kendi imkanları ile yanan motosikleti söndürdü.   Meydana gelen olayda motosiklette hasar meydana geldi. Öte yandan, aynı kişi geçen yıl çalışmayan motosikletini çarşı merkezinde yaktığı aktarıldı.   Kaynak: (Acıpayam Gazetesi.com)

Denizli Acıpayam İlçesi’nde bir kişi motosikletinden düşmesi sonucu sinirlenince, motosikletini yaktı. Şahsın bu yaktığı ikinci motosikleti olduğu belirtildi.

 

Acıpayam Yazır Mahallesi’nde E.D.  isimli şahıs dün akşam sinirine hakim olamadı ve kendisine ait motosikleti yaktı.

 

Edinilen bilgilere göre, motosikleti ile Yazır Mahallesi’ndeki evinden çarşı meydanına gelen E.D. iddiaya göre motosikletten düştü. Düşmeyi hazmedemeyen E.D. motorun benzin deposunu açarak çakmağı çaktı. Motosikletin yandığını gören çevredekiler kendi imkanları ile yanan motosikleti söndürdü.

 

Meydana gelen olayda motosiklette hasar meydana geldi. Öte yandan, aynı kişi geçen yıl çalışmayan motosikletini çarşı merkezinde yaktığı aktarıldı.

 

Kaynak: (Acıpayam Gazetesi.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.