Motosikletli hırsız çalmış olduğu malzemelerle yakalandı!

ASAYİŞ 25.12.2017 - 17:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Motosikletli hırsız çalmış olduğu malzemelerle yakalandı!

Denizli Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından 6 ayrı mahallede hırsızlık olayına karışan şüpheli B.T yakalandı.   Denizli'de son zamanlarda özellikle Karaman, Sırakapılar, Merkezefendi, Atalar, Fesleğen ve Mehmetçik mahallelerinde meydana gelen işyerlerinden hırsızlık olayları ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olaylarını çalmış olduğu motosikletle kask takarak kendini tanınmayacak hale getiren şüpheli B.T yakalandı.   Şüphelinin ikametinde yapılan aramada çalmış olduğu bilgisayarlar, Televizyonlar, Hilti, Matkap ve çaldıktan sonra olaylarda kullanmış olduğu Motosiklet ele geçirilerek müştekilere teslim edildi.   Şüpheli şahıs adli mercilerce sevk edildi.  

Denizli Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından 6 ayrı mahallede hırsızlık olayına karışan şüpheli B.T yakalandı.

 

Denizli'de son zamanlarda özellikle Karaman, Sırakapılar, Merkezefendi, Atalar, Fesleğen ve Mehmetçik mahallelerinde meydana gelen işyerlerinden hırsızlık olayları ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olaylarını çalmış olduğu motosikletle kask takarak kendini tanınmayacak hale getiren şüpheli B.T yakalandı.

 

Şüphelinin ikametinde yapılan aramada çalmış olduğu bilgisayarlar, Televizyonlar, Hilti, Matkap ve çaldıktan sonra olaylarda kullanmış olduğu Motosiklet ele geçirilerek müştekilere teslim edildi.

 

Şüpheli şahıs adli mercilerce sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.