Motosikletli hırsızlar motosiklet çaldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2018 - 10:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Motosikletli hırsızlar motosiklet çaldı

Denizli'de motosikletli iki hırsız, evin bahçesindeki direğe zincirle bağlı motosikleti çalarak kaçtı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi.  Olay, Merkezefendi ilçesi Gerzeler Mahallesi'nde 3 Mart tarihinde yaşandı. Motosikletle gelen hırsızlardan biri motorunu olay yerinden bir yere park etti. Daha sonra yaya olarak arkadan gelen bir başkası ile buluşan şahıs sokakta etrafı kolaçan ederek evin bahçesindeki direğe zincirle bağlı haldeki bir başka motosiklete yöneldi. Hırsızlardan biri çaldığı motosikleti sürerek götürürken diğer zanlı ise geldiği motosiklete binerek gözden kayboldu.  Hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Çalınan motosikletin Mehmet Karaduman’a ait olduğu belirtilirken, polis motosikletin bulunması için çalışma başlattı. 

Denizli'de motosikletli iki hırsız, evin bahçesindeki direğe zincirle bağlı motosikleti çalarak kaçtı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. 


Olay, Merkezefendi ilçesi Gerzeler Mahallesi'nde 3 Mart tarihinde yaşandı. Motosikletle gelen hırsızlardan biri motorunu olay yerinden bir yere park etti. Daha sonra yaya olarak arkadan gelen bir başkası ile buluşan şahıs sokakta etrafı kolaçan ederek evin bahçesindeki direğe zincirle bağlı haldeki bir başka motosiklete yöneldi. Hırsızlardan biri çaldığı motosikleti sürerek götürürken diğer zanlı ise geldiği motosiklete binerek gözden kayboldu. 


Hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Çalınan motosikletin Mehmet Karaduman’a ait olduğu belirtilirken, polis motosikletin bulunması için çalışma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.