Muhtar, başarılı öğrencileri yemekle ödüllendirdi

YAŞAM 14.12.2016 - 10:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Muhtar, başarılı öğrencileri yemekle ödüllendirdi

denizli haber / denizli 20 haber / Muhtar, başarılı öğrencileri yemekle ödüllendirdi

Denizli Çameli İlçesi Arıkaya Mahallesinde 2 dönemdir muhtarlık yapan Hikmet Güngör, Arıkaya İlköğretim Okulunda eğitim gören 12 başarılı ortaokul öğrencisine yemek ikramında bulundu.   Çameli'de eğitime destek veren, eğitim gönüllüsü muhtar Hikmet Güngör, aralarında oğlu Özay Orhan Güngör'ün de bulunduğu, 8 öğretmen ve 5. 6. 7. ve 8. sınıfta okuyan deneme sınavında ilk üçe giren başarılı 12 öğrenciye Elmalı Çınar Restaurant'ta taşımalı eğitim şoförü Ruyan Başbuğ'un katkısı ile şiş, köfte ve balıktan oluşan menüde yemek ikram etti. Muhtar Güngör ve öğretmenler, kendi elleri ile yemekleri öğrencilere servis ettiler.   Okul yönetimi ve öğretmenler, başarılı öğrencilere yemek ikramında bulunan Muhtar Hikmet Güngör'e ve taşıma şoförü Ruyan Başbuğ'a teşekkür ettiler.
denizli haber / denizli 20 haber / Muhtar, başarılı öğrencileri yemekle ödüllendirdi

Denizli Çameli İlçesi Arıkaya Mahallesinde 2 dönemdir muhtarlık yapan Hikmet Güngör, Arıkaya İlköğretim Okulunda eğitim gören 12 başarılı ortaokul öğrencisine yemek ikramında bulundu.

 

Çameli'de eğitime destek veren, eğitim gönüllüsü muhtar Hikmet Güngör, aralarında oğlu Özay Orhan Güngör'ün de bulunduğu, 8 öğretmen ve 5. 6. 7. ve 8. sınıfta okuyan deneme sınavında ilk üçe giren başarılı 12 öğrenciye Elmalı Çınar Restaurant'ta taşımalı eğitim şoförü Ruyan Başbuğ'un katkısı ile şiş, köfte ve balıktan oluşan menüde yemek ikram etti. Muhtar Güngör ve öğretmenler, kendi elleri ile yemekleri öğrencilere servis ettiler.

 

Okul yönetimi ve öğretmenler, başarılı öğrencilere yemek ikramında bulunan Muhtar Hikmet Güngör'e ve taşıma şoförü Ruyan Başbuğ'a teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.