Muhtar ve vatandaşlar bilgilendirildi

BÜYÜKŞEHİR 04.08.2020 - 12:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Muhtar ve vatandaşlar bilgilendirildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Sürdürülebilir Şehirler Projesi Çevresel ve Sosyal Yönetim Planı Halkın Katılımı Toplantısı düzenleyerek, 10 farklı mahallede planladığı yatırımlar hakkında mahalle muhtarları ve vatandaşları bilgilendirdi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Sürdürülebilir Şehirler Projesi Çevresel ve Sosyal Yönetim Planı Halkın Katılımı Toplantısı düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir DESKİ Genel Müdür Vekili Niyazi Türlü, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda mahalle muhtarları ve vatandaşlara, Büyükşehir DESKİ'nin Zafer, Akçeşme, Hürriyet, Kayıhan, Asmalıevler, Merkezefendi, Yenişehir, Bereketler, Yenişafak ve Adalet Mahallesi'nde yapmayı planladığı içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu şebekeleri inşaatı ile rehabilitasyonu çalışmaları hakkında bilgi verildi.     6 yılda 6 bin km   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan burada yaptığı konuşmada, Büyükşehir ile birlikte kurulan DESKİ'nin ilk günden itibaren 19 ilçede çok önemli hizmet ve yatırımlara imza attığını söyledi. Başkan Osman Zolan, “2014 yılında Büyükşehir statüsüne kavuştuktan sonra yaptığımız içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını uç uca eklediğimizde 6 bin kilometreye ulaştı. Büyükşehir DESKİ geçtiğimiz 6 yılda yapmış olduğu altyapı hattı uzunluğu buradan Çin Seddi’ne kadar uzanıyor” dedi. Altyapı yapmanın cesaret işi olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, "Altyapı projeleri çok maliyetli işlerdir, boyayla, kınayla, ince asfaltla yapılacak işler değil, devasa yatırımlardır.  Biz cesaret ettik ve bugüne kadar yapa yapa geldik. Vatandaşımız bizim doğru yaptığımızı biliyor ve sabır gösterip destek oluyor. Altyapının ardından üst yapı da bitince ortaya müthiş bir şey çıkıyor” diye konuştu.      "Torunlarımızın torunları da kullanacak"   Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yaptığımız bu altyapı yatırımlarını torunlarımızın torunları da kullanacak ve  faydalanacaklar. Mesele şudur; Görev yaptığın sürece eser, iz bıraktın mı? Gök kubbede hoş bir seda bıraktın mı? İnşallah yarınımız bugünümüzden güzel olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Allah’ım nice güzel hizmetleri yaptırmayı ve o güzel hizmetlerin altına hep beraber imza atmayı nasip etsin.” Konuşmanın ardından Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. Proje Müdür Yrd. İnşaat Mühendisi Özgür Özkul, etki azaltma çalışmaları ve arazi edinimine yönelik katılımcıları bilgilendirdi. Büyükşehir DESKİ İçme Suyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkan Vekili Ufuk Yarar ise planlanan çalışma ile içme suyu abone bağlantıları ile kanalizasyon evsel ve parsel bağlantısı imalatlarının proje kapsamında yenileneceğini ifade etti.    

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Sürdürülebilir Şehirler Projesi Çevresel ve Sosyal Yönetim Planı Halkın Katılımı Toplantısı düzenleyerek, 10 farklı mahallede planladığı yatırımlar hakkında mahalle muhtarları ve vatandaşları bilgilendirdi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Sürdürülebilir Şehirler Projesi Çevresel ve Sosyal Yönetim Planı Halkın Katılımı Toplantısı düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir DESKİ Genel Müdür Vekili Niyazi Türlü, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda mahalle muhtarları ve vatandaşlara, Büyükşehir DESKİ'nin Zafer, Akçeşme, Hürriyet, Kayıhan, Asmalıevler, Merkezefendi, Yenişehir, Bereketler, Yenişafak ve Adalet Mahallesi'nde yapmayı planladığı içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu şebekeleri inşaatı ile rehabilitasyonu çalışmaları hakkında bilgi verildi.

 

 

6 yılda 6 bin km

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan burada yaptığı konuşmada, Büyükşehir ile birlikte kurulan DESKİ'nin ilk günden itibaren 19 ilçede çok önemli hizmet ve yatırımlara imza attığını söyledi. Başkan Osman Zolan, “2014 yılında Büyükşehir statüsüne kavuştuktan sonra yaptığımız içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını uç uca eklediğimizde 6 bin kilometreye ulaştı. Büyükşehir DESKİ geçtiğimiz 6 yılda yapmış olduğu altyapı hattı uzunluğu buradan Çin Seddi’ne kadar uzanıyor” dedi. Altyapı yapmanın cesaret işi olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, "Altyapı projeleri çok maliyetli işlerdir, boyayla, kınayla, ince asfaltla yapılacak işler değil, devasa yatırımlardır.  Biz cesaret ettik ve bugüne kadar yapa yapa geldik. Vatandaşımız bizim doğru yaptığımızı biliyor ve sabır gösterip destek oluyor. Altyapının ardından üst yapı da bitince ortaya müthiş bir şey çıkıyor” diye konuştu. 

 

 

"Torunlarımızın torunları da kullanacak"

 

Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yaptığımız bu altyapı yatırımlarını torunlarımızın torunları da kullanacak ve  faydalanacaklar. Mesele şudur; Görev yaptığın sürece eser, iz bıraktın mı? Gök kubbede hoş bir seda bıraktın mı? İnşallah yarınımız bugünümüzden güzel olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Allah’ım nice güzel hizmetleri yaptırmayı ve o güzel hizmetlerin altına hep beraber imza atmayı nasip etsin.” Konuşmanın ardından Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. Proje Müdür Yrd. İnşaat Mühendisi Özgür Özkul, etki azaltma çalışmaları ve arazi edinimine yönelik katılımcıları bilgilendirdi. Büyükşehir DESKİ İçme Suyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkan Vekili Ufuk Yarar ise planlanan çalışma ile içme suyu abone bağlantıları ile kanalizasyon evsel ve parsel bağlantısı imalatlarının proje kapsamında yenileneceğini ifade etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.