Muhtarın uyarıda bulunduğu mahallede bir kişi hayatını kaybetti

YAŞAM 22.12.2020 - 10:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Muhtarın uyarıda bulunduğu mahallede bir kişi hayatını kaybetti

Denizli’nin Çameli ilçesinde daha önce muhtarın da bir çok kez uyarıda bulunduğu mahallede bir kişi hayatını koronavürsten dolayı kaybetti.   Çameli ilçesinda koronavirüs vakalarının yoğun olduğu Kalınkoz Mahallesi’nde yaşayan Mustafa Kef (60) yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi altına alındığı Denizli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.   Çameli Kalınkoz Mahallesinde Covid'19 nedeniye ölümlerin çok olduğu bir mahalle olmasından dolayı Mahalle Muhtar Aytekin Erten vatandaşları bir çok kez tatlı sert uyarılarda bulunmuştu. Yine aynı mahallede bugün bir ölüm daha yaşandı.   Mustafa Kef’in cenazesi bugün 12.30 ile 13.00 arası mahalle camiden kılınan namazın ardından Elmayanı Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Denizli’nin Çameli ilçesinde daha önce muhtarın da bir çok kez uyarıda bulunduğu mahallede bir kişi hayatını koronavürsten dolayı kaybetti.

 

Çameli ilçesinda koronavirüs vakalarının yoğun olduğu Kalınkoz Mahallesi’nde yaşayan Mustafa Kef (60) yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi altına alındığı Denizli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

 

Çameli Kalınkoz Mahallesinde Covid'19 nedeniye ölümlerin çok olduğu bir mahalle olmasından dolayı Mahalle Muhtar Aytekin Erten vatandaşları bir çok kez tatlı sert uyarılarda bulunmuştu. Yine aynı mahallede bugün bir ölüm daha yaşandı.

 

Mustafa Kef’in cenazesi bugün 12.30 ile 13.00 arası mahalle camiden kılınan namazın ardından Elmayanı Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.