Muhtarın ve komşusunun aracını kurşunladılar

DENİZLİ 20.08.2017 - 15:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Muhtarın ve komşusunun aracını kurşunladılar

Denizli Çameli İlçesi'nde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından otomobiller kurşunlandı.

Denizli Çameli İlçesi'nde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından mahalle muhtarı ve komşusu amcaoğlunun otomobiller kurşunlandı.   Olay bu sabah saat 4.00 sularında meydana geldi.  Çameli İlçesi Yunus Pınar Mahalle Muhtarı Günal Ongun'un ve Alptekin Ongun'un otomobilleri pompalı tüfekle kurşunlandı.   Otomobil ile Muhtar Günal Ongun'un evine yaklaşan kişi veya kişiler, pompalı tüfeğin tetiğine bastı. Önce Muhtar Günal Ongun'un daha sonrada komşusu olan amcaoğlu Alptekin Ongun'nun aracı kurşunlandı. 4 el silah seslerini duyan Alptekin Ongun önce kapıya çıkmakta tereddüt etti. Silah sesleri kesilince dışarı çıkan Alptekin Ongun, beyaz bir otomobilin uzaklaştığını gördü. Hemen Muhtar Günal Ongun'a haber veren amca oğlu durumu polise bildirdiler.   Olay yerine gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri araştırma yaprak incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   BENİM KİMSEYLE BİR HUSUMETİM YOK Muhtar Günal Ongun; "dün Cumhurbaşkanımızın Denizli'ye gelişi nedeniyle Denizli'ye gitmiştim. Gece 22.30'da geriye döndüm. Yorgundum, saat 00.00 gibi uyumuştum. Bu sabah araçlarımız kurşunlandı. Ben silah seslerini duymadım. Amca oğlu duymuş beni o uyandırdı. Baktık ki benim aracın arka camı ve bir lastiği patlamış, amca oğlunun arabasının da  sağ ön camı ve arka lastiği patlamış. Durumu polise bildirdik. Benim hiç bir kimseyle husumetim olmadı şimdiye kadar. Kimin yaptığı konusunda en ufak bir fikrim yok polis araştırıyor" dedi.        
Denizli Çameli İlçesi'nde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından otomobiller kurşunlandı.

Denizli Çameli İlçesi'nde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından mahalle muhtarı ve komşusu amcaoğlunun otomobiller kurşunlandı.

 

Olay bu sabah saat 4.00 sularında meydana geldi.  Çameli İlçesi Yunus Pınar Mahalle Muhtarı Günal Ongun'un ve Alptekin Ongun'un otomobilleri pompalı tüfekle kurşunlandı.

 

Otomobil ile Muhtar Günal Ongun'un evine yaklaşan kişi veya kişiler, pompalı tüfeğin tetiğine bastı. Önce Muhtar Günal Ongun'un daha sonrada komşusu olan amcaoğlu Alptekin Ongun'nun aracı kurşunlandı. 4 el silah seslerini duyan Alptekin Ongun önce kapıya çıkmakta tereddüt etti. Silah sesleri kesilince dışarı çıkan Alptekin Ongun, beyaz bir otomobilin uzaklaştığını gördü. Hemen Muhtar Günal Ongun'a haber veren amca oğlu durumu polise bildirdiler.

 

Olay yerine gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri araştırma yaprak incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

BENİM KİMSEYLE BİR HUSUMETİM YOK

Muhtar Günal Ongun; "dün Cumhurbaşkanımızın Denizli'ye gelişi nedeniyle Denizli'ye gitmiştim. Gece 22.30'da geriye döndüm. Yorgundum, saat 00.00 gibi uyumuştum. Bu sabah araçlarımız kurşunlandı. Ben silah seslerini duymadım. Amca oğlu duymuş beni o uyandırdı. Baktık ki benim aracın arka camı ve bir lastiği patlamış, amca oğlunun arabasının da  sağ ön camı ve arka lastiği patlamış. Durumu polise bildirdik. Benim hiç bir kimseyle husumetim olmadı şimdiye kadar. Kimin yaptığı konusunda en ufak bir fikrim yok polis araştırıyor" dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.