Muhtarlara Akademi Liderlik Eğitimi

DENİZLİ 19.12.2019 - 23:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Muhtarlara Akademi Liderlik Eğitimi

Denizli'nin Çal İlçesi'nde Muhtarlar Akademisi Liderlik Eğitim Programını başarıyla tamamlayan Muhtarlara Sertifikaları Vali Hasan Karahan’ın katıldığı törenle verildi.   Düzenlenen törene; Vali Karahan, Çal Kaymakamı Selin Sarı, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, ilçe protokolü ve Sertifika almaya hak kazanan Muhtarlar katıldı. Muhtarlar Akademisi Liderlik Eğitim Programı Sertifikaları, 34 Mahalle Muhtarına, Vali Karahan tarafından verildi. Muhtarlar Akademisi Liderlik Eğitimi, 34 mahalle muhtarına Kamu Kurum ve Kuruluşları Amirleri tarafından 4 gün süre ile verildi. Kurs Programında; Protokol kuralları, şehir ve kasabalarda mahalle muhtar ve ihtiyar heyetleri teşkiline dair kanun, 442 sayılı Köy Kanunu, Muhtar Bilgi Sistemi Portalı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Hizmet Standarları, Liderlik ve yöneticilik eğitimi, çiftçi kayıt sistemi ve tarımsal destekler, Milli eğitim mevzuaatı, Tapu Kadastro Kanunu, Aile hekimliği ve sağlık mavzuatı, 3194 sayılı İmar Kanunu, Nüfus Hizmetleri Mevzuatı, Ptta.ş. Posta ve kargo hizmetleri usul ve esasları, 633 sayılı diyanet işleri başkanlığı kuruluş ve görevleri hakkında kanun, 2924 sayılı orman köylülerinin kalkınmalarının desteklenmesi hakkında kanun, Alkol ve uyuşturucu bağımlılığı konularında eğitimler verildi.     Sertifika Töreni’nin ardından Çal Kaymakamlığı’na geçen Vali Karahan, Kaymakam Selin Sarı’dan İlçe’nin genel durumu hakkında bilgi aldı.     Daha sonra Cumhuriyet Savcısı Mehmet Kulayı ziyaret eden Vali Karahan, ziyaretin ardından İlçeden ayrıldı.  

Denizli'nin Çal İlçesi'nde Muhtarlar Akademisi Liderlik Eğitim Programını başarıyla tamamlayan Muhtarlara Sertifikaları Vali Hasan Karahan’ın katıldığı törenle verildi.

 

Düzenlenen törene; Vali Karahan, Çal Kaymakamı Selin Sarı, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, ilçe protokolü ve Sertifika almaya hak kazanan Muhtarlar katıldı. Muhtarlar Akademisi Liderlik Eğitim Programı Sertifikaları, 34 Mahalle Muhtarına, Vali Karahan tarafından verildi. Muhtarlar Akademisi Liderlik Eğitimi, 34 mahalle muhtarına Kamu Kurum ve Kuruluşları Amirleri tarafından 4 gün süre ile verildi. Kurs Programında; Protokol kuralları, şehir ve kasabalarda mahalle muhtar ve ihtiyar heyetleri teşkiline dair kanun, 442 sayılı Köy Kanunu, Muhtar Bilgi Sistemi Portalı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Hizmet Standarları, Liderlik ve yöneticilik eğitimi, çiftçi kayıt sistemi ve tarımsal destekler, Milli eğitim mevzuaatı, Tapu Kadastro Kanunu, Aile hekimliği ve sağlık mavzuatı, 3194 sayılı İmar Kanunu, Nüfus Hizmetleri Mevzuatı, Ptta.ş. Posta ve kargo hizmetleri usul ve esasları, 633 sayılı diyanet işleri başkanlığı kuruluş ve görevleri hakkında kanun, 2924 sayılı orman köylülerinin kalkınmalarının desteklenmesi hakkında kanun, Alkol ve uyuşturucu bağımlılığı konularında eğitimler verildi.

 

 

Sertifika Töreni’nin ardından Çal Kaymakamlığı’na geçen Vali Karahan, Kaymakam Selin Sarı’dan İlçe’nin genel durumu hakkında bilgi aldı.

 

 

Daha sonra Cumhuriyet Savcısı Mehmet Kulayı ziyaret eden Vali Karahan, ziyaretin ardından İlçeden ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.