Muhtelif Mahallelerde Su Kesintisi

DENİZLİ 02.11.2017 - 17:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Muhtelif Mahallelerde Su Kesintisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün altyapı çalışmaları dolayısıyla 03 Kasım 2017 Cuma günü muhtelif mahallelerde planlı su kesintisine gidilecektir.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün Karşıyaka ve hastane deposu isale hatlarında yapacağı çalışmalar dolayısıyla muhtelif mahallelerde planlı su kesintisine gidilecektir. Bu kapsamda, 03 Kasım 2017 Cuma günü 10:00 - 22:00 saatleri arasında hastane deposunun beslediği Sümer, Zafer, Dokuzkavaklar, Anafartalar, Deliktaş, Aktepe, Karşıyaka, Sevindik, Eskihisar ve Korucuk mahallelerinde; Karşıyaka deposunun beslediği Karşıyaka Mahallesi, Ankara karayolu ve Akhan Mahallesi'nde planlı su kesintisi yapılacaktır.    Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerekmekte olup, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecek.                  

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün altyapı çalışmaları dolayısıyla 03 Kasım 2017 Cuma günü muhtelif mahallelerde planlı su kesintisine gidilecektir.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün Karşıyaka ve hastane deposu isale hatlarında yapacağı çalışmalar dolayısıyla muhtelif mahallelerde planlı su kesintisine gidilecektir. Bu kapsamda, 03 Kasım 2017 Cuma günü 10:00 - 22:00 saatleri arasında hastane deposunun beslediği Sümer, Zafer, Dokuzkavaklar, Anafartalar, Deliktaş, Aktepe, Karşıyaka, Sevindik, Eskihisar ve Korucuk mahallelerinde; Karşıyaka deposunun beslediği Karşıyaka Mahallesi, Ankara karayolu ve Akhan Mahallesi'nde planlı su kesintisi yapılacaktır.

 

 Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerekmekte olup, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.