Muhtelif Mahallelerde Su Kesintisi

DENİZLİ 18.09.2018 - 11:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Muhtelif Mahallelerde Su Kesintisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün yaptığı içme suyu hat bağlantısı nedeniyle 20 Eylül Perşembe günü muhtelif mahallelerde su kesintisine gidilecektir.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün yaptığı Pınarkent içme suyu şebeke  hattı bağlantısı nedeniyle 20 Eylül Perşembe günü 09:00- 17:00 saatleri arasında Pınarkent, Akhan, Kale, Güzelköy, Şahinler, Çeltikçi, Salihağa ve Üzerlik Mahallesi'nde; Yeşilyayla içme suyu şebeke  hattı bağlantısı nedeniyle ise 09:00- 18:00 saatleri arasında Altınova, Altındere ve Yeşilyayla Mahallesi'nde planlı su kesintisi yapılacaktır. Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerekmekte olup, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün yaptığı içme suyu hat bağlantısı nedeniyle 20 Eylül Perşembe günü muhtelif mahallelerde su kesintisine gidilecektir.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün yaptığı Pınarkent içme suyu şebeke  hattı bağlantısı nedeniyle 20 Eylül Perşembe günü 09:00- 17:00 saatleri arasında Pınarkent, Akhan, Kale, Güzelköy, Şahinler, Çeltikçi, Salihağa ve Üzerlik Mahallesi'nde; Yeşilyayla içme suyu şebeke  hattı bağlantısı nedeniyle ise 09:00- 18:00 saatleri arasında Altınova, Altındere ve Yeşilyayla Mahallesi'nde planlı su kesintisi yapılacaktır. Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerekmekte olup, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.