Müjdat İlhan'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

DENİZLİ 27.10.2018 - 17:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Müjdat İlhan'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Denizli Baro Başkanı Av. Müjdat İlhan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95. yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.   Müjdat İlhan; "Türkiye Cumhuriyeti'nin ulusal onuru  29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 95'ncü yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz. Onurlu bir yaşamı seçen Türk milletimiz Cumhuriyetin kazanımlarını sonsuza kadar yaşatacak, yüceltecek ve yüzyıllar boyu bu gururla kutlamaya devam edecektir.   29 Ekim 1923 Türk Milleti'nin karanlıktan aydınlığa çıkma tarihidir. O gün milli egemenlik ve bağımsızlığımız,  çağdaş bir hukuk devleti olmamız hayalden gerçeğe dönüşmüştür.   Türk Ulusunun birlik ve beraberliğinin temeli Kurtuluş Savaşımıza, Türkiye Cumhuriyetinin Laik ve Demokratik yapısı Cumhuriyetimize dayanmaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün padişahlığı ve halifeliği kaldırarak yerine Ulus egemenliğine dayanan cumhuriyeti ilan etmesi ülkemiz demokratik sisteminin başlangıcı olmuştur. Sonrasında  Ulu Önder Atatürk'ün ilke ve inkılapları ışığında ilerleyen ülkemiz, çağdaşlaşma, ekonomik, sosyal ve hukuksal açılardan önemli gelişmeler kaydetmiştir. Bilimde, sanayide, eğitimde ve diğer alanlarda elde edilen başarılarla Cumhuriyetimizi taçlandırmayı da aynı kararlılıkla sürdürecektir.   Çağdaş uygarlık hedefimize yönelik bir devlet ve toplum yapısının temelini oluşturan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere; tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygı ile anıyor; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı canı gönülden kutluyoruz.

Denizli Baro Başkanı Av. Müjdat İlhan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95. yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

 

Müjdat İlhan; "Türkiye Cumhuriyeti'nin ulusal onuru  29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 95'ncü yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz. Onurlu bir yaşamı seçen Türk milletimiz Cumhuriyetin kazanımlarını sonsuza kadar yaşatacak, yüceltecek ve yüzyıllar boyu bu gururla kutlamaya devam edecektir.

 

29 Ekim 1923 Türk Milleti'nin karanlıktan aydınlığa çıkma tarihidir. O gün milli egemenlik ve bağımsızlığımız,  çağdaş bir hukuk devleti olmamız hayalden gerçeğe dönüşmüştür.

 

Türk Ulusunun birlik ve beraberliğinin temeli Kurtuluş Savaşımıza, Türkiye Cumhuriyetinin Laik ve Demokratik yapısı Cumhuriyetimize dayanmaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün padişahlığı ve halifeliği kaldırarak yerine Ulus egemenliğine dayanan cumhuriyeti ilan etmesi ülkemiz demokratik sisteminin başlangıcı olmuştur. Sonrasında  Ulu Önder Atatürk'ün ilke ve inkılapları ışığında ilerleyen ülkemiz, çağdaşlaşma, ekonomik, sosyal ve hukuksal açılardan önemli gelişmeler kaydetmiştir. Bilimde, sanayide, eğitimde ve diğer alanlarda elde edilen başarılarla Cumhuriyetimizi taçlandırmayı da aynı kararlılıkla sürdürecektir.

 

Çağdaş uygarlık hedefimize yönelik bir devlet ve toplum yapısının temelini oluşturan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere; tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygı ile anıyor; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı canı gönülden kutluyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.