Müjdat İlhan güven tazeledi

ASAYİŞ 15.10.2018 - 00:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Müjdat İlhan güven tazeledi

Denizli Barosu’nun gerçekleştirilen genel kurul sonrası mevcut Başkan Müjdat İlhan güven tazeledi.       Kentteki avukatlar Denizli Barosu 46. olağan genel kurulu için sandık başına gitti. Denizli Baro Başkanlığı için mevcut Başkan Müjdat İlhan ile Adil Demir yarıştı. Yapılan oylama sonrası Müjdat İlhan 526, Adil Demir ise 445 oy aldı. Oylama sonrası İlhan güven tazeledi.   Denizli Baro Başkanlığı’na yeniden seçilen Müjdat İlhan, “Denizli Barosu Başkanlığına yeniden seçilmem nedeniyle seçime katılan, destek veren tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Meslektaşlarımızı hiçbir zaman genç, kıdemli olarak ya da siyasî tercihlerine göre ayırmadık o yüzden de tüm meslektaşlarımızı aynı şekilde kucakladık. Bunun sonucu olarak da kendine vasıflar yaratanlara değil mesleğini düşünen bizlere gösterilen teveccühe şükranlarımı sunuyorum” dedi. Öte yandan, İlhan 3. defa Baro Başkanlığı görevine seçilmiş oldu.               

Denizli Barosu’nun gerçekleştirilen genel kurul sonrası mevcut Başkan Müjdat İlhan güven tazeledi.   

  

Kentteki avukatlar Denizli Barosu 46. olağan genel kurulu için sandık başına gitti. Denizli Baro Başkanlığı için mevcut Başkan Müjdat İlhan ile Adil Demir yarıştı. Yapılan oylama sonrası Müjdat İlhan 526, Adil Demir ise 445 oy aldı. Oylama sonrası İlhan güven tazeledi.

 

Denizli Baro Başkanlığı’na yeniden seçilen Müjdat İlhan, “Denizli Barosu Başkanlığına yeniden seçilmem nedeniyle seçime katılan, destek veren tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Meslektaşlarımızı hiçbir zaman genç, kıdemli olarak ya da siyasî tercihlerine göre ayırmadık o yüzden de tüm meslektaşlarımızı aynı şekilde kucakladık. Bunun sonucu olarak da kendine vasıflar yaratanlara değil mesleğini düşünen bizlere gösterilen teveccühe şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Öte yandan, İlhan 3. defa Baro Başkanlığı görevine seçilmiş oldu. 

             

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.