Müjdat Keçeci'den Gazeteciler Günü Mesajı

GÜNDEM 09.01.2017 - 14:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Müjdat Keçeci'den Gazeteciler Günü Mesajı

denizli haber / denizli 20 haber / Müjdat Keçeci'den Gazeteciler Günü Mesajı

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Güçlü bir basının, ülkede demokrasinin ve ifade özgürlüğünün en önemli teminatı olduğunu belirten Keçeci, “Zor şartlar altında çalışan basın mensupları, dünyada ve ülkemizde yaşanan gelişmelerin kamuoyuna ulaştırılması görevini yerine getiriyorlar. Tarafsız ve evrensel normlara uygun ilkeler çerçevesinde yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, bu yolda her an haber peşinde koşan basın çalışanları, halkımızın talep ve beklentilerini de yansıtarak kamusal bir görevi de yerine getirmiş oluyorlar.Bu doğrultuda meslek ilkelerinden ayrılmadan, bilginin doğru ve tarafsız bir şekilde kamuoyu ile paylaşmasını sağlayan basın mensubu çalışanlarımızı tebrik ediyorum.   Bu duygu ve düşüncelerle, değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Müjdat Keçeci'den Gazeteciler Günü Mesajı

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Güçlü bir basının, ülkede demokrasinin ve ifade özgürlüğünün en önemli teminatı olduğunu belirten Keçeci, “Zor şartlar altında çalışan basın mensupları, dünyada ve ülkemizde yaşanan gelişmelerin kamuoyuna ulaştırılması görevini yerine getiriyorlar. Tarafsız ve evrensel normlara uygun ilkeler çerçevesinde yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, bu yolda her an haber peşinde koşan basın çalışanları, halkımızın talep ve beklentilerini de yansıtarak kamusal bir görevi de yerine getirmiş oluyorlar.Bu doğrultuda meslek ilkelerinden ayrılmadan, bilginin doğru ve tarafsız bir şekilde kamuoyu ile paylaşmasını sağlayan basın mensubu çalışanlarımızı tebrik ediyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.