Müjdat Keçeci'den terör saldırılarına yönelik mesajı

GÜNDEM 18.12.2016 - 08:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Müjdat Keçeci'den terör saldırılarına yönelik mesajı

denizli haber / denizli 20 haber / Müjdat Keçeci'den terör saldırılarına yönelik mesajı

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci'nin, Kayseri'de gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin mesaj yayımladı.   “Kayseri'de 17 Aralık tarihinde saat 8.45’te gerçekleştirilen hain saldırıda 13 askerimiz şehit düştü, 48 askerimiz yaralandı. Terör eylemleri ülkemizin birlik, beraberlik ve huzuruna yöneliktir. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalıyız. Hiçbir sorun şiddetle çözülemez. Şiddetten bir çözüm veya gelecek bekleyenlerin insanlık değerleriyle hiçbir bağlantısı olamaz. Çirkin saldırıları gerçekleştirenler, terör ve şiddet eylemlerinin hiçbir amaç için araç olamayacağını bilmelidirler.   Kayseri'de gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu yaşamını yitiren askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan ve hastanelerde tedavi altına alınan askerlerimize acil şifalar, vefat edenlerin yakınlarına başsağlığı diyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”
denizli haber / denizli 20 haber / Müjdat Keçeci'den terör saldırılarına yönelik mesajı

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci'nin, Kayseri'de gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin mesaj yayımladı.

 

“Kayseri'de 17 Aralık tarihinde saat 8.45’te gerçekleştirilen hain saldırıda 13 askerimiz şehit düştü, 48 askerimiz yaralandı. Terör eylemleri ülkemizin birlik, beraberlik ve huzuruna yöneliktir. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalıyız. Hiçbir sorun şiddetle çözülemez. Şiddetten bir çözüm veya gelecek bekleyenlerin insanlık değerleriyle hiçbir bağlantısı olamaz. Çirkin saldırıları gerçekleştirenler, terör ve şiddet eylemlerinin hiçbir amaç için araç olamayacağını bilmelidirler.

 

Kayseri'de gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu yaşamını yitiren askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan ve hastanelerde tedavi altına alınan askerlerimize acil şifalar, vefat edenlerin yakınlarına başsağlığı diyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.