Müjdat Keçeci, "Gelen gideni aratmasın"

DENİZLİ 29.12.2016 - 16:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Müjdat Keçeci, "Gelen gideni aratmasın"

2016’yı bitirip 2017’ye girdiğimiz yılın son günlerinde mesaj yayınlayan Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, hem 2016’yı değerlendirdi hem de 2017’ye yönelik temennilerde bulundu:

“2016 hepimiz için kötü geçen bir yıl oldu. 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasındaki sancılı süreç, patlayan bombalar, kaybettiğimiz canlar, her zaman olduğu gibi masum insanları hedef aldı. Askerimiz, polisimiz ve birçok sivil vatandaşımız bu terör saldırılarında hayatını kaybetti birçoğu da yaralandı. Bu nedenle 2016 yılı hepimiz için kayıp yıl oldu.   2016’yı bitirip 2017’ye girmek üzere olduğumuz bu günlerde dileğimiz 2016 kayıplarıyla geçmişte kalsın ve 2017 barış, huzur ve refah getirsin. 2017’de anneler, babalar ve evlatlar üzülmesin istiyoruz ve gelen gideni kesinlikle aratmasın. İnanıyoruz ki bu zorlu günler de geride kalacak. Sanayiciler olarak biz, hiçbir zaman kolay şartlarda çalışmadık. Zor bir yıl olacak belki de ama 2017’yi de en iyi şekilde atlatacağımıza inanıyorum. Biz sanayi dünyası olarak her geçen gün daha çok üreterek bu ülkenin refah seviyesini biraz daha artıracağız. Sanayiciler, Cumhuriyet’in başından beri bu ülkeyi bu günlere getirebilmek için canlarını dişlerine taktılar ve takmaya da devam edecekler.     Bu vesileyle yeni yılınızı kutluyor, 2017 yılının, ülkemiz ekonomisini daha iyi düzeye getirerek sürdürülebilir başarılara ivme kazandırmasını; sizlere ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluğu da beraberinde getirmesini temenni ediyorum. ”  
2016’yı bitirip 2017’ye girdiğimiz yılın son günlerinde mesaj yayınlayan Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, hem 2016’yı değerlendirdi hem de 2017’ye yönelik temennilerde bulundu:

“2016 hepimiz için kötü geçen bir yıl oldu. 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasındaki sancılı süreç, patlayan bombalar, kaybettiğimiz canlar, her zaman olduğu gibi masum insanları hedef aldı. Askerimiz, polisimiz ve birçok sivil vatandaşımız bu terör saldırılarında hayatını kaybetti birçoğu da yaralandı. Bu nedenle 2016 yılı hepimiz için kayıp yıl oldu.

 

2016’yı bitirip 2017’ye girmek üzere olduğumuz bu günlerde dileğimiz 2016 kayıplarıyla geçmişte kalsın ve 2017 barış, huzur ve refah getirsin. 2017’de anneler, babalar ve evlatlar üzülmesin istiyoruz ve gelen gideni kesinlikle aratmasın. İnanıyoruz ki bu zorlu günler de geride kalacak. Sanayiciler olarak biz, hiçbir zaman kolay şartlarda çalışmadık. Zor bir yıl olacak belki de ama 2017’yi de en iyi şekilde atlatacağımıza inanıyorum. Biz sanayi dünyası olarak her geçen gün daha çok üreterek bu ülkenin refah seviyesini biraz daha artıracağız. Sanayiciler, Cumhuriyet’in başından beri bu ülkeyi bu günlere getirebilmek için canlarını dişlerine taktılar ve takmaya da devam edecekler.

 

 

Bu vesileyle yeni yılınızı kutluyor, 2017 yılının, ülkemiz ekonomisini daha iyi düzeye getirerek sürdürülebilir başarılara ivme kazandırmasını; sizlere ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluğu da beraberinde getirmesini temenni ediyorum. ”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.