MÜSİAD'da Aileler Buluşuyor!

YAŞAM 05.12.2016 - 13:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

MÜSİAD'da Aileler Buluşuyor!

denizli haber / denizli 20 haber / MÜSİAD'da Aileler Buluşuyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Denizli Şubesi, “Aileler buluşuyor” Programı Sandıklı’da düzenledi.   Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Denizli Şubesi, Ailelerin ve Bölge MÜSİAD üyelerinin kaynaşmasını, iş stresinden kısa süreliğine de olsa uzaklaşmasını sağlayacak olan tatil ve eğitim programı düzenledi. MÜSİAD üyeleri ve ailelerinden oluşan 50 ailenin katılımıyla gerçekleştirilen tatil ve eğitim programında, “Sağlıklı beslenme” ve “Sağlıklı iletişim ve İkna Teknikleri eğitimi verildi.     Termal Tatil programının ilk gününde MÜSİAD’lı işadamları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen Sağlıklı Beslenme seminerine Denizli Tekden Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt.Meryem Güç konuk oldu. Meryem Güç, “Sağlıklı beslenme yeterli ve dengeli beslenmedir.  Yemeyi özlediğiniz veya sevdiğiniz besinleri tüketirken bunu sıklığına dikkat etmeli, haftada 1-2 defadan fazla tüketmemelisiniz" dedi. Ana yemeklerde tercihinizi salata sebze, yoğurt cacık, ızgara et çeşitlerinden ve tam tahıl ekmeği, bulgur yada kuru baklagillerden yana kullanabilirsiniz. Tatlı tüketmek istediğinizde tercihiniz yemeklerden 2 saat sonra olacak şekilde sütlü tatlı ya da dondurma olabilir. Asitli içecekler yerine ayran, su veya şekersiz limonata tercih edebilirsiniz. Tüketilen meyve miktarına da dikkat edilmelidir. Posa oranı yüksek olan şeftali, armut, kayısı, kiraz veya erik tüketilebilir. Ödem, hazımsızlık ve şişkinlik problemleriyle karşılaşmamak için günde en az 8 bardak su tüketimine dikkat edilmelidir." İfadelerini kullandı. Programın ikinci gününde; Ulusal ve uluslararası 80 makalesi, 6 kitabı, 15 tebliği bulunan ÖZ, 100’e yakın konferans veren, Maliye Ekonomi ve vergiler konusunda seminerler veren Prof.Dr.Ersan Öz, tarafından MÜSİAD üyeleri ve ailelerine Sağlıklı iletişim ve İkna Teknikleri konusunda eğitim verdi.   Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, “Aileler buluşuyor etkinliğimiz için çevremizde bulunan tüm illerin katılımıyla termal tatil ve dinlenme programı gerçekleştirdik. Değerli Doktorumuz ve Ersan Öz hocamızın aramızda bulunmasından büyük mutluluk duyduk. Hem manevi açıdan, hem de işletmelerimizin geleceğini kurgularken izlememiz gereken politikalar hakkında çok değerli bilgiler aldık. Programı gerçekleştirmemizin asıl amacının hem Denizli Şube üyelerimizin hem de çevre MÜSİAD şubelerindeki üyelerin bir araya gelmesi, birliktelik ruhunu taze tutmak olduğunu söyleyebiliriz. Üyelerimizi bu tür programlarda bir araya getirerek; birbirlerini daha iyi tanımlarını, ticari alışverişlerini geliştirmelerini hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.  
denizli haber / denizli 20 haber / MÜSİAD'da Aileler Buluşuyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Denizli Şubesi, “Aileler buluşuyor” Programı Sandıklı’da düzenledi.

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Denizli Şubesi, Ailelerin ve Bölge MÜSİAD üyelerinin kaynaşmasını, iş stresinden kısa süreliğine de olsa uzaklaşmasını sağlayacak olan tatil ve eğitim programı düzenledi. MÜSİAD üyeleri ve ailelerinden oluşan 50 ailenin katılımıyla gerçekleştirilen tatil ve eğitim programında, “Sağlıklı beslenme” ve “Sağlıklı iletişim ve İkna Teknikleri eğitimi verildi.

 

 

Termal Tatil programının ilk gününde MÜSİAD’lı işadamları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen Sağlıklı Beslenme seminerine Denizli Tekden Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt.Meryem Güç konuk oldu. Meryem Güç, “Sağlıklı beslenme yeterli ve dengeli beslenmedir.  Yemeyi özlediğiniz veya sevdiğiniz besinleri tüketirken bunu sıklığına dikkat etmeli, haftada 1-2 defadan fazla tüketmemelisiniz" dedi. Ana yemeklerde tercihinizi salata sebze, yoğurt cacık, ızgara et çeşitlerinden ve tam tahıl ekmeği, bulgur yada kuru baklagillerden yana kullanabilirsiniz. Tatlı tüketmek istediğinizde tercihiniz yemeklerden 2 saat sonra olacak şekilde sütlü tatlı ya da dondurma olabilir. Asitli içecekler yerine ayran, su veya şekersiz limonata tercih edebilirsiniz. Tüketilen meyve miktarına da dikkat edilmelidir. Posa oranı yüksek olan şeftali, armut, kayısı, kiraz veya erik tüketilebilir. Ödem, hazımsızlık ve şişkinlik problemleriyle karşılaşmamak için günde en az 8 bardak su tüketimine dikkat edilmelidir." İfadelerini kullandı. Programın ikinci gününde; Ulusal ve uluslararası 80 makalesi, 6 kitabı, 15 tebliği bulunan ÖZ, 100’e yakın konferans veren, Maliye Ekonomi ve vergiler konusunda seminerler veren Prof.Dr.Ersan Öz, tarafından MÜSİAD üyeleri ve ailelerine Sağlıklı iletişim ve İkna Teknikleri konusunda eğitim verdi.

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, “Aileler buluşuyor etkinliğimiz için çevremizde bulunan tüm illerin katılımıyla termal tatil ve dinlenme programı gerçekleştirdik. Değerli Doktorumuz ve Ersan Öz hocamızın aramızda bulunmasından büyük mutluluk duyduk. Hem manevi açıdan, hem de işletmelerimizin geleceğini kurgularken izlememiz gereken politikalar hakkında çok değerli bilgiler aldık. Programı gerçekleştirmemizin asıl amacının hem Denizli Şube üyelerimizin hem de çevre MÜSİAD şubelerindeki üyelerin bir araya gelmesi, birliktelik ruhunu taze tutmak olduğunu söyleyebiliriz. Üyelerimizi bu tür programlarda bir araya getirerek; birbirlerini daha iyi tanımlarını, ticari alışverişlerini geliştirmelerini hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.