MÜSİAD’dan şehit ve gaziler için Mevlid-i Şerif ve aşure hayrı

DENİZLİ 21.09.2019 - 08:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

MÜSİAD’dan şehit ve gaziler için Mevlid-i Şerif ve aşure hayrı

MÜSİAD ve Genç MÜSİAD tarafından şehitler ve gaziler için Mevlid-i Şerif ve aşure hayrı yapıldı.

Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyeleri tarafından düzenlenen programda, Genç MÜSİAD Başkanı Yunus Çiftci ve MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün vatandaşlara aşure ikram etti.   MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, “Tarihimiz boyunca vatanın bir karış toprağını düşmana teslim etmeyen, bu uğurda canını feda eden tüm şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz için bu programı organize ettik. Rabbim hepsinden razı olsun, gazilerimize şifalar versin. Birlik, kardeşlik ve bereket ayı olan Muharrem ayında, paylaşıldıkça bereketlenen ve çoğalan aşure vesilesiyle dostlarımızla ve 3 bin vatandaşımızla bir araya geldik. Bu mübarek ayın, tüm İslam coğrafyasındaki sıkıntıların ve dertlerin bitmesine vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz. Müslüman coğrafyasında birlik, beraberlik ve barışın yeniden tesis edilmesini diliyoruz. Bugün bizlerle birlikte olan dostlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.     Genç MÜSİAD Denizli Başkanı Yunus Çiftci, “Muharrem ayı birlik, kardeşlik ve bereket ayıdır. Aşure paylaşmanın simgesidir. Pamukkale Üniversitesi’ndeki eğitimin başlamasıyla birlikte bugün burada bir çok öğrenci kardeşimizle bir araya gelerek sohbet etme ve tanışma fırsatı bulduk. Öğrenci kardeşlerimiz bizim geleceğimiz. 18-30 aralığındaki Genç iş insanlarının buluştuğu Genç MÜSİAD’ımızda Üniversite öğrencisi arkadaşlarımız için bir çok eğitim ve tecrübe paylaşımı programları düzenliyoruz. Pamukkale Üniversitesi Değişim-Gelişim topluluğu ile birlikte ülkenin duayen iş insanlarını öğrencilerle buluşturuyoruz. Dedelerimiz vatan için cephede nasıl mücadele verdiyse, bizde bugün vatan için mücadele ediyoruz. Şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz için bu programı organize ettik. Allah hepsinden razı olsun, mekanları cennet olsun.” ifadelerini kulandı.          
MÜSİAD ve Genç MÜSİAD tarafından şehitler ve gaziler için Mevlid-i Şerif ve aşure hayrı yapıldı.

Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyeleri tarafından düzenlenen programda, Genç MÜSİAD Başkanı Yunus Çiftci ve MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün vatandaşlara aşure ikram etti.

 

MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, “Tarihimiz boyunca vatanın bir karış toprağını düşmana teslim etmeyen, bu uğurda canını feda eden tüm şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz için bu programı organize ettik. Rabbim hepsinden razı olsun, gazilerimize şifalar versin. Birlik, kardeşlik ve bereket ayı olan Muharrem ayında, paylaşıldıkça bereketlenen ve çoğalan aşure vesilesiyle dostlarımızla ve 3 bin vatandaşımızla bir araya geldik. Bu mübarek ayın, tüm İslam coğrafyasındaki sıkıntıların ve dertlerin bitmesine vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz. Müslüman coğrafyasında birlik, beraberlik ve barışın yeniden tesis edilmesini diliyoruz. Bugün bizlerle birlikte olan dostlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

Genç MÜSİAD Denizli Başkanı Yunus Çiftci, “Muharrem ayı birlik, kardeşlik ve bereket ayıdır. Aşure paylaşmanın simgesidir. Pamukkale Üniversitesi’ndeki eğitimin başlamasıyla birlikte bugün burada bir çok öğrenci kardeşimizle bir araya gelerek sohbet etme ve tanışma fırsatı bulduk. Öğrenci kardeşlerimiz bizim geleceğimiz. 18-30 aralığındaki Genç iş insanlarının buluştuğu Genç MÜSİAD’ımızda Üniversite öğrencisi arkadaşlarımız için bir çok eğitim ve tecrübe paylaşımı programları düzenliyoruz. Pamukkale Üniversitesi Değişim-Gelişim topluluğu ile birlikte ülkenin duayen iş insanlarını öğrencilerle buluşturuyoruz. Dedelerimiz vatan için cephede nasıl mücadele verdiyse, bizde bugün vatan için mücadele ediyoruz. Şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz için bu programı organize ettik. Allah hepsinden razı olsun, mekanları cennet olsun.” ifadelerini kulandı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.