MÜSİAD Denizli Kadın Komitesi bir araya geldi

DENİZLİ 08.04.2021 - 15:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

MÜSİAD Denizli Kadın Komitesi bir araya geldi

MÜSİAD Denizli Kadın Komitesi Doç. Dr. Ceren Göde başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda komite çalışmalarına yönelik fikir ve öneriler paylaşıldı.   MÜSİAD Denizli Kadın Komitesi tanışma toplantısında bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Denizli Kadın komite Başkanı Doç. Dr. Ceren Göde, “Kadının çalışma ve sosyal yaşamdaki yerinin doğru konumlandırılmasının yanı sıra, toplumun temel yapı taşı olan aile kurumunun korunması kadınların fedakarlıkları ve çabaları ile mümkün olmaktadır. Bu kapsamda, çalışmalarımızı hem sosyal, hem de iş yaşamına göre planlayacağız.” dedi.   Başkan Göde’nin 2021 yılı planlarına ilişkin sunumun ardından, MÜSİAD Kadın komitesi faaliyetleri ve projelerine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.    

MÜSİAD Denizli Kadın Komitesi Doç. Dr. Ceren Göde başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda komite çalışmalarına yönelik fikir ve öneriler paylaşıldı.

 

MÜSİAD Denizli Kadın Komitesi tanışma toplantısında bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Denizli Kadın komite Başkanı Doç. Dr. Ceren Göde, “Kadının çalışma ve sosyal yaşamdaki yerinin doğru konumlandırılmasının yanı sıra, toplumun temel yapı taşı olan aile kurumunun korunması kadınların fedakarlıkları ve çabaları ile mümkün olmaktadır. Bu kapsamda, çalışmalarımızı hem sosyal, hem de iş yaşamına göre planlayacağız.” dedi.

 

Başkan Göde’nin 2021 yılı planlarına ilişkin sunumun ardından, MÜSİAD Kadın komitesi faaliyetleri ve projelerine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.