MÜSİAD Denizli Şubesi Kan Bağışında Bulundu

DENİZLİ 29.08.2020 - 09:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

MÜSİAD Denizli Şubesi Kan Bağışında Bulundu

Ülke genelinde kan stoğunun kritik seviyenin altına düşmesi ve kan bağışı çağrısı üzerine Denizli MÜSİAD üyeleri, Kızılay Çınar Kan Alma Birimi'nde kan bağışında bulundu.    MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, "Vatandaşlık sorumluluğumuzu yerine getirerek üyelerimiz ile birlikte, pandemi sürecinde azalan kan stoğunun artması için kan verdik, tüm vatandaşlarımızı bu dayanışmaya davet ediyorum" dedi.     Konuyla ilgili açıklamada bulunan Türk Kızılay Güney Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Zafer Aydın; "Ülkemizde ve bölgemizde görülen Covid19 hastalığı nedeniyle kan bağışlarında ciddi azalma oldu. Hastanelerimizde kronik hastalıklara bağlı kan ihtiyacı ve yine planlanmış veya acil ameliyat olan hastalarımızın kan ihtiyacı devam etmektedir. Bu nedenle, Denizli Müsiad şubemizin yaptığı bağış organizasyonu için başkanımıza ve şahsında Müsiad üyelerine çok teşekkür ediyoruz.     18 - 65 yaş arası vatandaşlarımızı Covid-19 açısından her türlü tedbiri aldığımız Kızılay kan alma birimlerimize bekliyoruz. Ayrıca Covid-19 hastalığının tedavisi için bu hastalığı geçirmiş vatandaşlarımızı, Covid-19 hastalarımızın tedavisinde kullanmak üzere immün plazma bağışı yapmaya davet ediyorum. Tekrar Müsiad Denizli Şubesi'ne duyarlılığı nedeniyle teşekkür ediyorum." dedi.  

Ülke genelinde kan stoğunun kritik seviyenin altına düşmesi ve kan bağışı çağrısı üzerine Denizli MÜSİAD üyeleri, Kızılay Çınar Kan Alma Birimi'nde kan bağışında bulundu. 

 

MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, "Vatandaşlık sorumluluğumuzu yerine getirerek üyelerimiz ile birlikte, pandemi sürecinde azalan kan stoğunun artması için kan verdik, tüm vatandaşlarımızı bu dayanışmaya davet ediyorum" dedi.

 

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Türk Kızılay Güney Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Zafer Aydın;

"Ülkemizde ve bölgemizde görülen Covid19 hastalığı nedeniyle kan bağışlarında ciddi azalma oldu. Hastanelerimizde kronik hastalıklara bağlı kan ihtiyacı ve yine planlanmış veya acil ameliyat olan hastalarımızın kan ihtiyacı devam etmektedir. Bu nedenle, Denizli Müsiad şubemizin yaptığı bağış organizasyonu için başkanımıza ve şahsında Müsiad üyelerine çok teşekkür ediyoruz.

 

 

18 - 65 yaş arası vatandaşlarımızı Covid-19 açısından her türlü tedbiri aldığımız Kızılay kan alma birimlerimize bekliyoruz. Ayrıca Covid-19 hastalığının tedavisi için bu hastalığı geçirmiş vatandaşlarımızı, Covid-19 hastalarımızın tedavisinde kullanmak üzere immün plazma bağışı yapmaya davet ediyorum. Tekrar Müsiad Denizli Şubesi'ne duyarlılığı nedeniyle teşekkür ediyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.