MÜSİAD Seferberliğe 250.000 İle ‘Evet’ Dedi!

DENİZLİ 13.02.2017 - 12:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

MÜSİAD Seferberliğe 250.000 İle ‘Evet’ Dedi!

MÜSİAD, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı İstihdam Seferberliğinde “BİZ DE VARIZ” dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD üyesi 50 bin üye işletmenin her birinin ortalamada 5’er kişi alarak, 250 bin yeni istihdam imkanı oluşturmayı hedeflediğini açıkladı. Daha güçlü bir Türkiye için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurgulayan Olpak, açıklamasında şunları kaydetti: Sayın Cumhurbaşkanımızın geçtiğimiz hafta başlattığı seferberlik çağrısını desteklediğimizi ve elle tutulabilir somut adımların atılması gerektiğini dile getirmiştik.   MÜSİAD olarak, devletimizin hem İşbaşı Eğitimlerini, hem de Asgari Ücret üzerindeki SGK ve Vergiyi karşılayarak önemli katkı sağladığı istihdam seferberliği kapsamında elimizi taşın altına koyuyor ve bu seferberlikte “BİZ DE VARIZ” diyoruz.   11 bin Üyemiz ve 50 bin üye işletmemizle Türkiye’nin yurt içinde ve yurt dışındaki en yaygın STK’sı olarak, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Şube Başkanlarımızla kapsamlı bir değerlendirme yaptık.   Bölgelerin farklı şartlarını da göz önüne alarak yaptığımız değerlendirme sonucunda, 50 bin üye işletmemizin ortalamada 5'er kişi istihdam ederek toplam 250 bin yeni istihdam imkanı oluşturması için yola çıktık. Elbette, burada bazı işletmeler yüz kişi, hatta bin kişi istihdam ederken, bazıları daha az sayıda istihdam oluşturacaklardır.  Bölgeler bazında en fazla İstihdam Oluşturan Şube ve Üyelerimizi de ayrıca Ödüllendirmeyi düşünüyoruz.  İşsizliğin önüne geçmek ve insan kıymetinin israfını önlemek için istihdamın artırılması şart. İş alemi olarak biz de böyle zamanlarda ayrı bir sorumluluk taşıyoruz.   Ülkemiz ekonomisinin, sürdürülebilir bir kalkınma ve küresel rekabet gücü için el ele veriyor, ne olursa olsun üretmeye ve büyümeye devam diyoruz. Daha yapacak çok işimiz var. Güçlü bir Türkiye için daima ‘BİZ DE VARIZ’. MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, “Genel Merkezimiz tarafından başlatılan istihdam seferberliği için Denizli Şubesi olarak çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız.   MÜSİAD’a mail yoluyla ulaştırılan iş başvurularını üyelerimizle paylaşarak her üyemizin ortalama 5 kişi istihdam etmesi için çalışma yapıyoruz. İş arayan vatandaşlarımız özgeçmişlerini denizli@musiad.org.tr adresinden bizlere iletebilirler.
MÜSİAD, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı İstihdam Seferberliğinde “BİZ DE VARIZ” dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD üyesi 50 bin üye işletmenin her birinin ortalamada 5’er kişi alarak, 250 bin yeni istihdam imkanı oluşturmayı hedeflediğini açıkladı.


Daha güçlü bir Türkiye için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurgulayan Olpak, açıklamasında şunları kaydetti:


Sayın Cumhurbaşkanımızın geçtiğimiz hafta başlattığı seferberlik çağrısını desteklediğimizi ve elle tutulabilir somut adımların atılması gerektiğini dile getirmiştik.

 

MÜSİAD olarak, devletimizin hem İşbaşı Eğitimlerini, hem de Asgari Ücret üzerindeki SGK ve Vergiyi karşılayarak önemli katkı sağladığı istihdam seferberliği kapsamında elimizi taşın altına koyuyor ve bu seferberlikte “BİZ DE VARIZ” diyoruz.

 

11 bin Üyemiz ve 50 bin üye işletmemizle Türkiye’nin yurt içinde ve yurt dışındaki en yaygın STK’sı olarak, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Şube Başkanlarımızla kapsamlı bir değerlendirme yaptık.

 

Bölgelerin farklı şartlarını da göz önüne alarak yaptığımız değerlendirme sonucunda, 50 bin üye işletmemizin ortalamada 5'er kişi istihdam ederek toplam 250 bin yeni istihdam imkanı oluşturması için yola çıktık. Elbette, burada bazı işletmeler yüz kişi, hatta bin kişi istihdam ederken, bazıları daha az sayıda istihdam oluşturacaklardır. 


Bölgeler bazında en fazla İstihdam Oluşturan Şube ve Üyelerimizi de ayrıca Ödüllendirmeyi düşünüyoruz. 


İşsizliğin önüne geçmek ve insan kıymetinin israfını önlemek için istihdamın artırılması şart. İş alemi olarak biz de böyle zamanlarda ayrı bir sorumluluk taşıyoruz.

 

Ülkemiz ekonomisinin, sürdürülebilir bir kalkınma ve küresel rekabet gücü için el ele veriyor, ne olursa olsun üretmeye ve büyümeye devam diyoruz. Daha yapacak çok işimiz var. Güçlü bir Türkiye için daima ‘BİZ DE VARIZ’.


MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, “Genel Merkezimiz tarafından başlatılan istihdam seferberliği için Denizli Şubesi olarak çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız.

 

MÜSİAD’a mail yoluyla ulaştırılan iş başvurularını üyelerimizle paylaşarak her üyemizin ortalama 5 kişi istihdam etmesi için çalışma yapıyoruz. İş arayan vatandaşlarımız özgeçmişlerini denizli@musiad.org.tr adresinden bizlere iletebilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.