MÜSİAD'tan Çameli'ye Yaşam Becerileri Atölyesi

EKONOMİ 12.12.2019 - 15:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

MÜSİAD'tan Çameli'ye Yaşam Becerileri Atölyesi

Türkiye'nin 2023 Eğitim Vizyonu Kapsamında Kalınkoz Ortaokulunda Genç MÜSİAD tarafından yapımı tamamlanan Tasarım ve Yaşam Becerileri açılış töreni gerçekleşti.   Açılış Törenine Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,Meclis Üyesi İdris Öz, İlçe Eğitim Müdürü Murat Uzun,Şube Müdürleri, Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kürşat Yellice,Çameli Ortaokul Müdürü Bekir Özdemir ve diğer okul Müdürleri, Genç MÜSİAD Derneği Başkanı Yunus Çiftçi ve üyeleri -Kalınkoz Mahallesi Muhtarı Aytekin Erten ve öğrenciler katıldı.     Açılış Konuşmalarını Kalınkoz Ortaokul Müdürü Özgür Aydın ve Genç Musiad Derneği Başkanı Yunus Çiftçi gerçekleştirdi. Genç MÜSİAD Denizli’nin Kalınkoz Ortaokulun’a kazandırdığı Yaşam Becerileri odası için Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından plaket takdiminde bulundu.     Açılış Töreninden sonra Atölye ilçe Protokolüne ve vatandaşlara tanıtıldı.Aydın;Öğrencilerimizin yaparak ve yaşayarak öğrenmelerinin amaçlandığı tasarım beceri atölyemiz Halk Eğitim Müdürlüğümüz tarafından aynı zamanda mahallede bayanlara yönelik dikiş nakış iğne oyası gibi kurslar ada ev sahipliği yapacaktır burada öğrencilerimiz mahalleden gelen ablaları ile birlikte ütü yapmak, iğne iplik kullanmak ,basit el becerileri öğrenmeyi ve severek yapacaklardır"  dedi.    

Türkiye'nin 2023 Eğitim Vizyonu Kapsamında Kalınkoz Ortaokulunda Genç MÜSİAD tarafından yapımı tamamlanan Tasarım ve Yaşam Becerileri açılış töreni gerçekleşti.

 

Açılış Törenine Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,Meclis Üyesi İdris Öz, İlçe Eğitim Müdürü Murat Uzun,Şube Müdürleri, Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kürşat Yellice,Çameli Ortaokul Müdürü Bekir Özdemir ve diğer okul Müdürleri, Genç MÜSİAD Derneği Başkanı Yunus Çiftçi ve üyeleri -Kalınkoz Mahallesi Muhtarı Aytekin Erten ve öğrenciler katıldı.

 

 

Açılış Konuşmalarını Kalınkoz Ortaokul Müdürü Özgür Aydın ve Genç Musiad Derneği Başkanı Yunus Çiftçi gerçekleştirdi. Genç MÜSİAD Denizli’nin Kalınkoz Ortaokulun’a kazandırdığı Yaşam Becerileri odası için Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından plaket takdiminde bulundu.

 

 

Açılış Töreninden sonra Atölye ilçe Protokolüne ve vatandaşlara tanıtıldı.Aydın;Öğrencilerimizin yaparak ve yaşayarak öğrenmelerinin amaçlandığı tasarım beceri atölyemiz Halk Eğitim Müdürlüğümüz tarafından aynı zamanda mahallede bayanlara yönelik dikiş nakış iğne oyası gibi kurslar ada ev sahipliği yapacaktır burada öğrencilerimiz mahalleden gelen ablaları ile birlikte ütü yapmak, iğne iplik kullanmak ,basit el becerileri öğrenmeyi ve severek yapacaklardır"  dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.