Mustafa Ceceli Denizli'de hayranları ile buluştu

YAŞAM 17.10.2016 - 11:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Mustafa Ceceli Denizli'de hayranları ile buluştu

denizli haber / denizli 20 haber / Mustafa Ceceli Denizli'de hayranları ile buluştu

Ege Bölgesinin temalı en büyük konut projesi Aqua City Denizli’nin yanı başında yer alan Aqua Mall Alışveriş Merkezinde 15 Ekim’de gerçekleşen Mustafa Ceceli konserinde on binlerce kişi coştu.   Denizli’nin yeni buluşma noktası olan Aqua Mall Alışveriş Merkezi Cadde tadındaki açık alan atmosferi, birbirinden şık cafe ve restoranları, herkesin ihtiyaçlarını karşılayabileceği mağazaları, sosyalleşebileceği alanları ve sunduğu yepyeni yaşam konseptiyle oldukça yoğun ilgi görüyor. Aqua Mall’de 8 Ekim’de gerçekleşen Gripin konserinde eğlenceli anlar yaşandı. Aqua Mall’de Denizli’nin uzun bir süredir beklediği H&M, Starbucks ve Köfteci Yusuf gibi ilk kez açılan markalarla Denizlililerin kısa zamanda yeni buluşma noktası oldu.   Aqua Mall’de Mustafa Ceceli İzdihamı   Aqua Mall’de 15 Ekim Cumartesi günü sahne alan Mustafa Ceceli Denizlililerden tam not aldı. Yoğun kalabalığa şarkılarıyla eğlenceli saatler yaşatan Ceceli şarkılarını on binlerce kişi ile beraber söyledi.   
denizli haber / denizli 20 haber / Mustafa Ceceli Denizli'de hayranları ile buluştu

Ege Bölgesinin temalı en büyük konut projesi Aqua City Denizli’nin yanı başında yer alan Aqua Mall Alışveriş Merkezinde 15 Ekim’de gerçekleşen Mustafa Ceceli konserinde on binlerce kişi coştu.

 

Denizli’nin yeni buluşma noktası olan Aqua Mall Alışveriş Merkezi Cadde tadındaki açık alan atmosferi, birbirinden şık cafe ve restoranları, herkesin ihtiyaçlarını karşılayabileceği mağazaları, sosyalleşebileceği alanları ve sunduğu yepyeni yaşam konseptiyle oldukça yoğun ilgi görüyor. Aqua Mall’de 8 Ekim’de gerçekleşen Gripin konserinde eğlenceli anlar yaşandı. Aqua Mall’de Denizli’nin uzun bir süredir beklediği H&M, Starbucks ve Köfteci Yusuf gibi ilk kez açılan markalarla Denizlililerin kısa zamanda yeni buluşma noktası oldu.

 

Aqua Mall’de Mustafa Ceceli İzdihamı

 

Aqua Mall’de 15 Ekim Cumartesi günü sahne alan Mustafa Ceceli Denizlililerden tam not aldı. Yoğun kalabalığa şarkılarıyla eğlenceli saatler yaşatan Ceceli şarkılarını on binlerce kişi ile beraber söyledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.