Mustafa Sönmez ve Yılmaz Erkaya'ya asli görev

GÜNDEM 16.05.2020 - 11:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Mustafa Sönmez ve Yılmaz Erkaya'ya asli görev

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğüne ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Sönmez ve Denizli Tarım ve Orman Müdürlüğüne Yılmaz Erkaya atandı.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Aslen Denizli Acıpayamlı olan ve vekaleten görev yapan Mustafa Sönmez, Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcılığına yine vekaleten görev yapan Denizli Tarım ve Orman Müdürlüğüne Yılmaz Erkaya asaleten getirildi.     MUSTAFA SÖNMEZ KİMDİR? Denizli’nin Acıpayam İlçesinde 10 Mart 1975 tarihinde doğmuş olan Mustafa Sönmez, ilk, orta ve lise eğitimini memleketi Denizli'de bitirdi. Ege Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Tarımsal Kooperatifçilik Bölümünden 1994 senesinde mezun olan Sönmez, Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2000 senesinde mezun oldu.   Marmara Üniversitesinde başlamış olduğu çalışma hayatında sırası ile İSKİ, Türk Patent Enstitüsü, Özel Çevre Koruma Kurumu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü gibi kurumlarda değişik kademelerde görev yaptı.   Mustafa Sönmez’in bir yıldır vekaleten Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilmişti. 15.05.2020 tarihinde Cumhurbaşkanı Errdoğan’ın imzasıyla yapılan atamalarda Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcılığı görevine asaleten atandı.     YILMAZ ERKAYA KİMDİR? 1964 yılında Van-Muradiye’de doğdu. İlköğretimini 1979 yılında Van Teknik Tarım Ortaokulu Liseyi 1984 yılında Van Ziraat Meslek Lisesi Üniversiteyi 1996 yılında Van YYÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri bölümünden mezun oldu.   1985 Denizli Çameli İlçe Müdürlüğü’nde, 1989’da Denizli Honaz İlçe Müdürlüğü, 1993’de Van İl Müdürlüğü’nde teknisyen olarak  görev yaptı. 1996’ Van İl Müdürlüğü’nde mühendis olarak devam eden Erkaya, 1997 Denizli Çameli İlçe Müdürlüğü İlçe Müdürü olarak görev yaptı. Ardından 2001’de Denizli Honaz İlçe Müdürlüğüne getirilen Erkaya, 17.10.2014-25.08.2016 Denizli İl Müdür Yardımcılığı  25.08.2016 Tarihinden bu yana İl Müdürü Vekili olarak görev yapıyordu. 15.05.2020 tarihinde Cumhurbaşkanı Errdoğan’ın imzasıyla yapılan atamalarda Denizli tarım ve Orman Müdürlüğü görevine asaleten atandı. Orta derecede İngilizce bilen Erkaya evli ve 2 çocuk babasıdır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğüne ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Sönmez ve Denizli Tarım ve Orman Müdürlüğüne Yılmaz Erkaya atandı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Aslen Denizli Acıpayamlı olan ve vekaleten görev yapan Mustafa Sönmez, Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcılığına yine vekaleten görev yapan Denizli Tarım ve Orman Müdürlüğüne Yılmaz Erkaya asaleten getirildi.

 

 

MUSTAFA SÖNMEZ KİMDİR?

Denizli’nin Acıpayam İlçesinde 10 Mart 1975 tarihinde doğmuş olan Mustafa Sönmez, ilk, orta ve lise eğitimini memleketi Denizli'de bitirdi. Ege Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Tarımsal Kooperatifçilik Bölümünden 1994 senesinde mezun olan Sönmez, Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2000 senesinde mezun oldu.

 

Marmara Üniversitesinde başlamış olduğu çalışma hayatında sırası ile İSKİ, Türk Patent Enstitüsü, Özel Çevre Koruma Kurumu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü gibi kurumlarda değişik kademelerde görev yaptı.

 

Mustafa Sönmez’in bir yıldır vekaleten Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilmişti. 15.05.2020 tarihinde Cumhurbaşkanı Errdoğan’ın imzasıyla yapılan atamalarda Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcılığı görevine asaleten atandı.

 

 

YILMAZ ERKAYA KİMDİR?

1964 yılında Van-Muradiye’de doğdu. İlköğretimini 1979 yılında Van Teknik Tarım Ortaokulu Liseyi 1984 yılında Van Ziraat Meslek Lisesi Üniversiteyi 1996 yılında Van YYÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri bölümünden mezun oldu.

 

1985 Denizli Çameli İlçe Müdürlüğü’nde, 1989’da Denizli Honaz İlçe Müdürlüğü, 1993’de Van İl Müdürlüğü’nde teknisyen olarak  görev yaptı. 1996’ Van İl Müdürlüğü’nde mühendis olarak devam eden Erkaya, 1997 Denizli Çameli İlçe Müdürlüğü İlçe Müdürü olarak görev yaptı. Ardından 2001’de Denizli Honaz İlçe Müdürlüğüne getirilen Erkaya, 17.10.2014-25.08.2016 Denizli İl Müdür Yardımcılığı  25.08.2016 Tarihinden bu yana İl Müdürü Vekili olarak görev yapıyordu. 15.05.2020 tarihinde Cumhurbaşkanı Errdoğan’ın imzasıyla yapılan atamalarda Denizli tarım ve Orman Müdürlüğü görevine asaleten atandı. Orta derecede İngilizce bilen Erkaya evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.