Mustafa Yumlu, “Ankaragücü maçı sonrası açıklamalarım çarpıtıldı”

SPOR 28.07.2020 - 13:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Mustafa Yumlu, “Ankaragücü maçı sonrası açıklamalarım çarpıtıldı”

Yukatel Denizlispor'da bu sezon oynadığı futbolla takdir kazanan Mustafa Yumlu, Ankaragücü maçı sonrası yaptığı açıklamalarının çarpıtıldığını söyledi. Yumlu," Denizlispor'da çok mutluyum" dedi.   Yukatel Denizlispor'da Ankaragücü maçı sonrasında yaptığı açıklamalarla gündeme oturan Mustafa Yumlu konuştu. Mustafa Yumlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, yarı yolda takımı bırakıp giden kaleci Adam ve Barrow'u yerden yere vurdu. Yumlu," Pandemi dolayısıyla Türkiye'de olağanüstü şeyler yaşandı. Haliyle Türk futbolu da bu işten etkilendi. Takım olarak ligde kaldık. Kim ne derse desin bu başarıdır. Denizlispor'da çok mutluyum. Takımı yarı yolda bırakıp giden kaleci Adam Stachowiak ve Barrow ayıp ettiler. Bu olmamalıydı" diye konuştu. Yönetim kurulunun elinden geleni yaptığını da sözlerine ekleyen Yumlu,"96 gün boyunca Pandemi döneminde kimse ne yediniz, ne içtiniz diye sordu mu? Yönetimimiz elinden geleni yaptı, yapmaya devam ediyor. Bugün 4 büyükler olarak adlandırılan takımlarda bile oyuncular paralarını alamadı. Buradan camiaya seslenmek istiyorum. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız" dedi.   Mustafa Yumlu son olarak ise sözleşmeyi Denizlispor'la yenilemek istediğini de söyleyerek, "Burada mutluyum. Futbolu Denizlispor'da bırakmak isterim" dedi.

Yukatel Denizlispor'da bu sezon oynadığı futbolla takdir kazanan Mustafa Yumlu, Ankaragücü maçı sonrası yaptığı açıklamalarının çarpıtıldığını söyledi. Yumlu," Denizlispor'da çok mutluyum" dedi.

 

Yukatel Denizlispor'da Ankaragücü maçı sonrasında yaptığı açıklamalarla gündeme oturan Mustafa Yumlu konuştu. Mustafa Yumlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, yarı yolda takımı bırakıp giden kaleci Adam ve Barrow'u yerden yere vurdu. Yumlu," Pandemi dolayısıyla Türkiye'de olağanüstü şeyler yaşandı. Haliyle Türk futbolu da bu işten etkilendi. Takım olarak ligde kaldık. Kim ne derse desin bu başarıdır. Denizlispor'da çok mutluyum. Takımı yarı yolda bırakıp giden kaleci Adam Stachowiak ve Barrow ayıp ettiler. Bu olmamalıydı" diye konuştu. Yönetim kurulunun elinden geleni yaptığını da sözlerine ekleyen Yumlu,"96 gün boyunca Pandemi döneminde kimse ne yediniz, ne içtiniz diye sordu mu? Yönetimimiz elinden geleni yaptı, yapmaya devam ediyor. Bugün 4 büyükler olarak adlandırılan takımlarda bile oyuncular paralarını alamadı. Buradan camiaya seslenmek istiyorum. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız" dedi.

 

Mustafa Yumlu son olarak ise sözleşmeyi Denizlispor'la yenilemek istediğini de söyleyerek, "Burada mutluyum. Futbolu Denizlispor'da bırakmak isterim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.