Müstakim Turizm Denizli Şubesini Açtı

TURİZM 01.04.2017 - 15:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Müstakim Turizm Denizli Şubesini Açtı

Türkiye'nin önemli kuruluşlarından olan Müstakim Turizm Seyahat Acentası Hac ve Umre Organizasyonu Denizli'de yeni şubesini açtı. Yapılan yeni girişimlerle 900 dolardan başlayan umre ziyaretlerinde ve 32 günlük Ramazan Umresine de 1400 dolardan başlayan fiyatlarla hizmet veriyor.

Müstakim Turizm Seyahat Acentası Hac ve Umre Organizasyonu 2014 yılından itibaren başladığı bu yolda her geçen gün Türkiye geneline yayılarak yeni şubelerini açıyor. Denizli'ye açılan yeni şubesi ile Denizlili vatandaşlara kaliteli ortamda ve uygun fiyatlarla hizmet vermeyi amaçlıyor.   Denizli İl Temsilcisi Arzu Cengiz, Müstakim Turizm Seyahat Acentası Hac ve Umre Organizasyonu  bünyesinde açtıkları yeni şubeleri ile Denizlili vatandaşlarımıza en iyi kalitede hizmet etmeyi amaçladıklarını dile getirdi. Cengiz; "Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Lütfi Şenocak ve Genel müdür Sayın Sevda Ekinci Şenocak önderliğinde, Müstakim Turizm ailesi olarak  Denizli halkına en güzel umre farizasını yerine getirmek ve bu kutsal beldelerde hizmette  kalitede öncü olmak için şubemizi açmış bulunmaktayız. Denizli'de yeni şubemizin açılışı nedeni ile umre farizalarımız 900 dolardan ve 32 günlük Ramazan Umre ziyaretlerimizi 1400 dolardan başlayan fiyatlarla belirledik. Denizlili vatandaşlarımıza uygun ve kaliteli hizmet sunmayı hedefliyoruz " dedi.   Müstakim Turizm Seyahat Acentası Hac ve Umre Organizasyonu Denizli Şube Başkanı Ahmet Kaya, "Acentamız 2014 yılında İstanbul’da kurulmuş, kaliteli hizmeti ve gülen yüzü ile kısa zamanda güven kazanarak huzura açılan kapı olmuştur.   Müstakim Turizm, kurulduğu yıldan itibaren nasıl ki amatör ruh ile sektöre girmiş ise çizgisini bozmadan aynı heyecan ve ruh ile hizmetine devam edecektir. Çünkü amatör ruh demek, hizmeti satın alan ile hizmeti verenin aynı ruhu taşıyor olması demektir. Müstakim Turizm bu nedenle kısa sürede başarılı olmuş, müşteri potansiyeli hızla artarak Hac ve Umre organizasyonunda lider konumuna gelmiştir. Güvene açılan kapının ismi haline gelen Müstakim Turizm, müşteri portföyü ile temsilciliklerini kurmuştur. İstanbul , Trabzon, Tekirdağ ,Sakarya, Rize, Denizli başta olmak üzere bütün bölge illerde müşterilerinden oluşan bir temsilcilik ağı oluşturmuştur. Bizlerde bu ağın içinde olmaktan son derece mutluyuz" dedi.  
Türkiye'nin önemli kuruluşlarından olan Müstakim Turizm Seyahat Acentası Hac ve Umre Organizasyonu Denizli'de yeni şubesini açtı. Yapılan yeni girişimlerle 900 dolardan başlayan umre ziyaretlerinde ve 32 günlük Ramazan Umresine de 1400 dolardan başlayan fiyatlarla hizmet veriyor.

Müstakim Turizm Seyahat Acentası Hac ve Umre Organizasyonu 2014 yılından itibaren başladığı bu yolda her geçen gün Türkiye geneline yayılarak yeni şubelerini açıyor. Denizli'ye açılan yeni şubesi ile Denizlili vatandaşlara kaliteli ortamda ve uygun fiyatlarla hizmet vermeyi amaçlıyor.

 

Denizli İl Temsilcisi Arzu Cengiz, Müstakim Turizm Seyahat Acentası Hac ve Umre Organizasyonu  bünyesinde açtıkları yeni şubeleri ile Denizlili vatandaşlarımıza en iyi kalitede hizmet etmeyi amaçladıklarını dile getirdi. Cengiz; "Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Lütfi Şenocak ve Genel müdür Sayın Sevda Ekinci Şenocak önderliğinde, Müstakim Turizm ailesi olarak  Denizli halkına en güzel umre farizasını yerine getirmek ve bu kutsal beldelerde hizmette  kalitede öncü olmak için şubemizi açmış bulunmaktayız. Denizli'de yeni şubemizin açılışı nedeni ile umre farizalarımız 900 dolardan ve 32 günlük Ramazan Umre ziyaretlerimizi 1400 dolardan başlayan fiyatlarla belirledik. Denizlili vatandaşlarımıza uygun ve kaliteli hizmet sunmayı hedefliyoruz " dedi.

 

Müstakim Turizm Seyahat Acentası Hac ve Umre Organizasyonu Denizli Şube Başkanı Ahmet Kaya, "Acentamız 2014 yılında İstanbul’da kurulmuş, kaliteli hizmeti ve gülen yüzü ile kısa zamanda güven kazanarak huzura açılan kapı olmuştur.

 

Müstakim Turizm, kurulduğu yıldan itibaren nasıl ki amatör ruh ile sektöre girmiş ise çizgisini bozmadan aynı heyecan ve ruh ile hizmetine devam edecektir. Çünkü amatör ruh demek, hizmeti satın alan ile hizmeti verenin aynı ruhu taşıyor olması demektir. Müstakim Turizm bu nedenle kısa sürede başarılı olmuş, müşteri potansiyeli hızla artarak Hac ve Umre organizasyonunda lider konumuna gelmiştir. Güvene açılan kapının ismi haline gelen Müstakim Turizm, müşteri portföyü ile temsilciliklerini kurmuştur. İstanbul , Trabzon, Tekirdağ ,Sakarya, Rize, Denizli başta olmak üzere bütün bölge illerde müşterilerinden oluşan bir temsilcilik ağı oluşturmuştur. Bizlerde bu ağın içinde olmaktan son derece mutluyuz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.