Nadir rastlanan 'Beyaz ağaç serçesi' Çameli'de görüldü

YAŞAM 14.08.2020 - 15:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Nadir rastlanan 'Beyaz ağaç serçesi' Çameli'de görüldü

Doğada ender rastlanan, gözleri ve kanadının bir bölümündeki renklenmeden dolayı "kısmi albino" olarak da adlandırılan beyaz renkli ağaç serçesi, Çameli İlçesi, Gürsu Mahallesini mesken tuttu.   Ümit Akyol, tarafından ilk kez geçen ay fotoğraflanan serçe, bu ay da ağaç dallarında, diğer serçelerle birlikte görüntülendi. Farklı tüy rengi ve görünümüyle diğer serçelerden ayrılan beyaz renkli ağaç serçesi, hayvanseverlerin ve fotoğrafçıların ilgisini çekiyor.  

Doğada ender rastlanan, gözleri ve kanadının bir bölümündeki renklenmeden dolayı "kısmi albino" olarak da adlandırılan beyaz renkli ağaç serçesi, Çameli İlçesi, Gürsu Mahallesini mesken tuttu.

 

Ümit Akyol, tarafından ilk kez geçen ay fotoğraflanan serçe, bu ay da ağaç dallarında, diğer serçelerle birlikte görüntülendi. Farklı tüy rengi ve görünümüyle diğer serçelerden ayrılan beyaz renkli ağaç serçesi, hayvanseverlerin ve fotoğrafçıların ilgisini çekiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.