Namaz Kılarken Valizi Çalındı

ASAYİŞ 25.04.2017 - 16:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Namaz Kılarken Valizi Çalındı

Denizli'den Antalya'ya tatile giden Üzeyir Arslan vaktinde kılamadığı sabah namazını kaza etmek için camiye gitti. Nazma kılmak için girdiği camide 57 yaşındaki Üzeyir Aslan'ın valizi çalındı.

Antalya'da vaktinde kılamadığı sabah namazını kaza etmek için camiye giden 57 yaşındaki Üzeyir Aslan'ın valizi çalındı. Hırsızlık caminin güvenlik kameraları ile kaydedildi. Olay, bugün saat 10.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi'nde bulanan Balbey Camii'nde meydana geldi. Denizli'den Antalya'ya tatile giden Üzeyir Aslan, sabah namazını kaza etmek üzere camiye geldi. Abdest aldıktan sonra camiye giren Aslan, içinde eşyalarının bulunduğu valizini de cami içine bıraktı. Namaz sonrası valizinin yerinde olmadığını fark eden Aslan, durumu cami görevlilerine bildirdi. Camide yapılan aramada çanta bulunamayınca polise haber verildi.    Gelen polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Valizin, 30-35 yaşlarında bir kişi tarafından çalındığı ortaya çıktı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları ile kaydedildi. Polis, valizi çalan hırsızı bulmak için çalışma başlattı.  
Denizli'den Antalya'ya tatile giden Üzeyir Arslan vaktinde kılamadığı sabah namazını kaza etmek için camiye gitti. Nazma kılmak için girdiği camide 57 yaşındaki Üzeyir Aslan'ın valizi çalındı.

Antalya'da vaktinde kılamadığı sabah namazını kaza etmek için camiye giden 57 yaşındaki Üzeyir Aslan'ın valizi çalındı. Hırsızlık caminin güvenlik kameraları ile kaydedildi.


Olay, bugün saat 10.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi'nde bulanan Balbey Camii'nde meydana geldi. Denizli'den Antalya'ya tatile giden Üzeyir Aslan, sabah namazını kaza etmek üzere camiye geldi. Abdest aldıktan sonra camiye giren Aslan, içinde eşyalarının bulunduğu valizini de cami içine bıraktı. Namaz sonrası valizinin yerinde olmadığını fark eden Aslan, durumu cami görevlilerine bildirdi. Camide yapılan aramada çanta bulunamayınca polise haber verildi.

 

 Gelen polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Valizin, 30-35 yaşlarında bir kişi tarafından çalındığı ortaya çıktı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları ile kaydedildi. Polis, valizi çalan hırsızı bulmak için çalışma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.