Narkotik Polisi Denizli’ye Uyuşturucu Sokma Yöntemini Yutmadı

ASAYİŞ 21.01.2020 - 18:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Narkotik Polisi Denizli’ye Uyuşturucu Sokma Yöntemini Yutmadı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, “Yutma yöntemi” ile uyuşturucu madde getiren 2 yabancı uyrukluyu Terminale giriş yapar yapmaz gözaltına alarak, zehir tacirlerinin bu yöntemini yutmadığını gösterdi. Zehir tacirlerinin yapılan sağlık kontrollerinde mide ve bağırsaklarından toplamda 100 paket halinde 905 gram metamfetamin maddesi çıktı.   Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 2 yabancı uyruklu şahsın yurtdışından Türkiye’ye “Yutma Yöntemi” ile uyuşturucu madde getirecekleri bilgisi alınması üzerine, şahısların yakalanması için Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri gerekli çalışmalara başladı. Yapılan titiz ve özverili çalışmalar sonucunda uyuşturucu madde getirecekleri tespit edilen 2 yabancı uyruklu şahsın yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen başarılı operasyon sonucunda F.D ve V.D isimli yabancı uyruklu şahıslar Denizli Şehirlerarası Otobüs Teminali’nde kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şahısların Denizli Devlet Hastanesinde uzman personel tarafından yapılan kontrollerinde 2 şahsında mide ve bağırsak kısmında yabancı madde olduğu tespit edildi. Mide ve bağırsak kısmında yabancı madde olduğu tespit edilen F.D isimli şahıstan 65 paket halinde 588 gram metamfetamin maddesi, V.D isimli şahıstan 35 paket halinde 317 gram metamfetamin maddesi olmak üzere, toplamda 100 paket halinde 905 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.   Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan haklarında yasal işlem yapılarak adli mercilere sevk edilen F.D ve V.D isimli 2(iki) yabancı şahıs tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, “Yutma yöntemi” ile uyuşturucu madde getiren 2 yabancı uyrukluyu Terminale giriş yapar yapmaz gözaltına alarak, zehir tacirlerinin bu yöntemini yutmadığını gösterdi. Zehir tacirlerinin yapılan sağlık kontrollerinde mide ve bağırsaklarından toplamda 100 paket halinde 905 gram metamfetamin maddesi çıktı.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 2 yabancı uyruklu şahsın yurtdışından Türkiye’ye “Yutma Yöntemi” ile uyuşturucu madde getirecekleri bilgisi alınması üzerine, şahısların yakalanması için Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri gerekli çalışmalara başladı. Yapılan titiz ve özverili çalışmalar sonucunda uyuşturucu madde getirecekleri tespit edilen 2 yabancı uyruklu şahsın yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen başarılı operasyon sonucunda F.D ve V.D isimli yabancı uyruklu şahıslar Denizli Şehirlerarası Otobüs Teminali’nde kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şahısların Denizli Devlet Hastanesinde uzman personel tarafından yapılan kontrollerinde 2 şahsında mide ve bağırsak kısmında yabancı madde olduğu tespit edildi. Mide ve bağırsak kısmında yabancı madde olduğu tespit edilen F.D isimli şahıstan 65 paket halinde 588 gram metamfetamin maddesi, V.D isimli şahıstan 35 paket halinde 317 gram metamfetamin maddesi olmak üzere, toplamda 100 paket halinde 905 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

 

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan haklarında yasal işlem yapılarak adli mercilere sevk edilen F.D ve V.D isimli 2(iki) yabancı şahıs tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.