Nazilli-Didim Arası Tramvay Hattı

SİYASET 08.10.2018 - 10:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Nazilli-Didim Arası Tramvay Hattı

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Rıdvan Eşin, Aydın ve ilçelerinin en sorunlarından birinin de trafik sorunu olduğunu belirterek, “Modern kent yaşamına uygun toplu taşıma olanakları sunarak, halkımızı toplu taşıma kullanmaya özendireceğiz. İlk projelerimizden biri de Nazilli Didim arası tramvay hattı olacak” dedi.   AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Rıdvan Eşin, Aydın’ın en sorunlarından birinin trafik sorunu olduğunu söyledi. Kentte otoparkların yetersiz olmasının trafik açısından önemli bir sorun olduğuna işaret eden Eşin, kaldırımlara ve yaya geçitlerine park edilen araçların hem yayaların hayatların tehlikeye soktuğunu hem de trafik sıkışıklığına neden olduğunu dile getirdi.   Trafik sorunun çözülmesi için çeşitli projeler geliştireceklerini ifade eden Eşin, “İl ve ilçelere yap işlet devret modeliyle yeraltı otoparkları inşa edeceğiz. Yeni otoparklarla araç sahibi vatandaşlarımıza rahatsızlık veren görüntüyü ortadan kaldırıp, düzenli, kolay erişilebilir ve ucuz park yerleri oluşturacağız” dedi.   TOPLU TAŞIMAYA ÖNCELİK VERECEĞİZ Trafik sorunun ortadan kaldırılması için toplu taşımaya öncelik vereceğini anlatan Rıdvan Eşin, “Türkiye’de kişi başına en fazla araç düşen illerin başında Aydın geliyor. Kent içindeki araç sayısının fazla olması özellikle mesai saatlerinde trafiği çileye dönüştürüyor. Bunu ortadan kaldırmak için modern kent yaşamına uygun toplu taşıma olanakları sunarak, halkımızı toplu taşıma kullanmaya özendireceğiz. İlk projelerimizden biri de Nazilli Didim arası tramvay hattı olacak” ifadelerini kullandı.  

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Rıdvan Eşin, Aydın ve ilçelerinin en sorunlarından birinin de trafik sorunu olduğunu belirterek, “Modern kent yaşamına uygun toplu taşıma olanakları sunarak, halkımızı toplu taşıma kullanmaya özendireceğiz. İlk projelerimizden biri de Nazilli Didim arası tramvay hattı olacak” dedi.

 

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Rıdvan Eşin, Aydın’ın en sorunlarından birinin trafik sorunu olduğunu söyledi.

Kentte otoparkların yetersiz olmasının trafik açısından önemli bir sorun olduğuna işaret eden Eşin, kaldırımlara ve yaya geçitlerine park edilen araçların hem yayaların hayatların tehlikeye soktuğunu hem de trafik sıkışıklığına neden olduğunu dile getirdi.

 

Trafik sorunun çözülmesi için çeşitli projeler geliştireceklerini ifade eden Eşin, “İl ve ilçelere yap işlet devret modeliyle yeraltı otoparkları inşa edeceğiz. Yeni otoparklarla araç sahibi vatandaşlarımıza rahatsızlık veren görüntüyü ortadan kaldırıp, düzenli, kolay erişilebilir ve ucuz park yerleri oluşturacağız” dedi.

 

TOPLU TAŞIMAYA ÖNCELİK VERECEĞİZ

Trafik sorunun ortadan kaldırılması için toplu taşımaya öncelik vereceğini anlatan Rıdvan Eşin, “Türkiye’de kişi başına en fazla araç düşen illerin başında Aydın geliyor. Kent içindeki araç sayısının fazla olması özellikle mesai saatlerinde trafiği çileye dönüştürüyor. Bunu ortadan kaldırmak için modern kent yaşamına uygun toplu taşıma olanakları sunarak, halkımızı toplu taşıma kullanmaya özendireceğiz. İlk projelerimizden biri de Nazilli Didim arası tramvay hattı olacak” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.