Nazilli Yıldızgücü'nden Çal Belediyespor'a transfer oldu

SPOR 17.08.2018 - 12:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Nazilli Yıldızgücü'nden Çal Belediyespor'a transfer oldu

Çal Belediyespor, Nazilli’den 20 yaşındaki genç futbolcu Onur Kiremitçi’yi transfer etti.   Dedesinin 48 yıl önce Çal’dan Nazilli’ye göç ettiğini söyleyen defans oyuncusu, “20 yaşında ata topraklarını görmek nasip oldu. Bu da futbol sayesinde oldu. Memleketimin takımıyla anlaştığım için mutluyum. Bir Çallı olarak Çal Garası’nın şampiyon olması için elimden geleni yapacağım” dedi.   Çal’ın Hançalar Mahallesi’nde oturan Hüseyin Kiremitçi, oğlu Alaaddin Kiremitçi 5 yaşında iken Nazilli’ye göç etti. Aradan yıllar geçti, Kiremitçi ailesinin Çal ile bağları kalmadı, tamamen Nazilli’ye yerleştiler. Alaaddin Kiremitçi’nin 20 yıl önce Onur isminde oğlu dünyaya geldi. Küçük yaşlarda futbola başlayan ve geçtiğimiz sezon Nazilli Yıldızgücü forması giyen genç yeteneği  Denizli Süper Amatör Küme takımlarından Çal Belediyespor transfer etti.   Çal’da başarılı olmak için çok çalışacağını söyleyen Onur Kiremitçi, “Dedem ve babamdan Çal ile ilgili çok anılarını dinledim. Üzüm bağlarını anlatırlardı. Çal’a gelmek bana hiç nasip olmamıştı. ‘Nerelisin?’ diye soranlara hep ‘Çallıyım’ derdim ama Çal’ı bilmiyordum. Şimdi Çal Garası forması giyeceğim. Artık Ata topraklarını gördüm ve burada yaşayacağım. Çok mutluyum” diye konuştu.    

Çal Belediyespor, Nazilli’den 20 yaşındaki genç futbolcu Onur Kiremitçi’yi transfer etti.

 

Dedesinin 48 yıl önce Çal’dan Nazilli’ye göç ettiğini söyleyen defans oyuncusu, “20 yaşında ata topraklarını görmek nasip oldu. Bu da futbol sayesinde oldu. Memleketimin takımıyla anlaştığım için mutluyum. Bir Çallı olarak Çal Garası’nın şampiyon olması için elimden geleni yapacağım” dedi.

 

Çal’ın Hançalar Mahallesi’nde oturan Hüseyin Kiremitçi, oğlu Alaaddin Kiremitçi 5 yaşında iken Nazilli’ye göç etti. Aradan yıllar geçti, Kiremitçi ailesinin Çal ile bağları kalmadı, tamamen Nazilli’ye yerleştiler. Alaaddin Kiremitçi’nin 20 yıl önce Onur isminde oğlu dünyaya geldi. Küçük yaşlarda futbola başlayan ve geçtiğimiz sezon Nazilli Yıldızgücü forması giyen genç yeteneği  Denizli Süper Amatör Küme takımlarından Çal Belediyespor transfer etti.

 

Çal’da başarılı olmak için çok çalışacağını söyleyen Onur Kiremitçi, “Dedem ve babamdan Çal ile ilgili çok anılarını dinledim. Üzüm bağlarını anlatırlardı. Çal’a gelmek bana hiç nasip olmamıştı. ‘Nerelisin?’ diye soranlara hep ‘Çallıyım’ derdim ama Çal’ı bilmiyordum. Şimdi Çal Garası forması giyeceğim. Artık Ata topraklarını gördüm ve burada yaşayacağım. Çok mutluyum” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.