Necip Filiz Almanya ile yaşanan olayları değerlendirdi

DENİZLİ 25.07.2017 - 15:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Necip Filiz Almanya ile yaşanan olayları değerlendirdi

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz yaptığı yazılı basın açıklamasında, Almanya ile ilgili son günlerde yaşanan olaylara dikkat çekerek, " Darbecilere ve kanun kaçaklarına kol kanat gerenlerin, içişlerimize karışmaları, bizlere gözdağı vermeye çalışmaları, Avrupa'da hüküm süren çifte standartlarının somut göstergesidir" dedi.

15 Temmuz’dan sonra FETÖ mensuplarının ne kadar çok ülkenin habitatında nefes alıp verdiğine bir bakın diyen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz;  “Her fırsatta demokrasi, insan hakları ve özgürlükler konusunda Türkiye'ye ders vermeye kalkanların, terör örgütlerine, darbecilere ve kanun kaçaklarına kol kanat gererek, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve bakanlarımızın vatandaşlarımızla buluşmalarına engel olmaya çalışmaları, iç işlerimize karışmaları, yaptırımlarla,tehditlerle sözüm ona bize gözdağı vermeleri Avrupa'da hüküm süren çifte standartların en somut göstergesidir” dedi.   Bunların, batılı dostlarımızın misafirperverliğinde yeni planlar yaptığına dikkat çeken Başkan Filiz; Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın, “uyanık olmalıyız” ısrarının çok sağlam gerekçeleri var. Uluslararası camianın ve müttefikimiz olduğunu iddia eden ülkelerin iade taleplerimiz karşısındaki performansı belli. Başta FETÖ olmak üzere terör örgütlerinin güç aldığı, beslendiği ve özgüven kazandığı uluslararası arenada Türkiye’nin karşı karşıya olduğu FETÖ gerçeği, her an uyanık olmayı gerektiriyor” şeklinde konuştu.   ALMANYA NAZİ DÖNEMİ DEĞERLERİNE YAKLAŞIYOR Almanya’nın tehditkâr tavrının Türkiye’yi korkutamayacağını, bunun her iki ülkeye özellikle de Almanya’ya zararının daha çok olacağını vurgulayan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ; “ Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel başta olmak üzere ‘Türkiye AB değerlerinden uzaklaşıyor’ diyorlar,  Almanya’da Nazi dönemi değerlerine yaklaşıyor hızla. Irkçılık, ayrımcılık ve tehditler havalarda uçuşuyor .Türkiye'yi ambargo tehditleri ile korkutacağınızı sanıyorsanız önce kendiniz için çok daha büyük bir bedeli göze almışsınız demektir” dedi.  TÜRKİYE’DE ALMANYA’DAN ÇOK DAHA FAZLA GÜVENDELER Gabriel’in Türkiye’ye karşı kışkırttığı Alman sanayi şirketleri ve küresel yatırımcıların, yeni sanayi devriminin gereklerini merkez ve orta Avrupa’da yerine getiremediklerini ifade eden Başkan Filiz; “ Bu şirketlerin Türkiye’ye, Türkiye’nin genç nüfusuna ve pazarına ihtiyaçları var. Almanya’nın, dayattığı para ve maliye politikaları yüzünden, hızla krize sürüklediği Güney ve Doğu Avrupa da, Türkiye olmadan ayağa kalkamayacağını çok yakında anlayacak ve bu, Almanya’nın AB üzerindeki haksız hakimiyetini bitirecek. Türkiye’deki Alman şirketleri güvende olduklarını, hatta Almanya’dan çok daha fazla güvende olduklarını bilmelidirler” dedi.
AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz yaptığı yazılı basın açıklamasında, Almanya ile ilgili son günlerde yaşanan olaylara dikkat çekerek, " Darbecilere ve kanun kaçaklarına kol kanat gerenlerin, içişlerimize karışmaları, bizlere gözdağı vermeye çalışmaları, Avrupa'da hüküm süren çifte standartlarının somut göstergesidir" dedi.

15 Temmuz’dan sonra FETÖ mensuplarının ne kadar çok ülkenin habitatında nefes alıp verdiğine bir bakın diyen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz;  “Her fırsatta demokrasi, insan hakları ve özgürlükler konusunda Türkiye'ye ders vermeye kalkanların, terör örgütlerine, darbecilere ve kanun kaçaklarına kol kanat gererek, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve bakanlarımızın vatandaşlarımızla buluşmalarına engel olmaya çalışmaları, iç işlerimize karışmaları, yaptırımlarla,tehditlerle sözüm ona bize gözdağı vermeleri Avrupa'da hüküm süren çifte standartların en somut göstergesidir” dedi.

 

Bunların, batılı dostlarımızın misafirperverliğinde yeni planlar yaptığına dikkat çeken Başkan Filiz;


Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın, “uyanık olmalıyız” ısrarının çok sağlam gerekçeleri var. Uluslararası camianın ve müttefikimiz olduğunu iddia eden ülkelerin iade taleplerimiz karşısındaki performansı belli. Başta FETÖ olmak üzere terör örgütlerinin güç aldığı, beslendiği ve özgüven kazandığı uluslararası arenada Türkiye’nin karşı karşıya olduğu FETÖ gerçeği, her an uyanık olmayı gerektiriyor” şeklinde konuştu.

 

ALMANYA NAZİ DÖNEMİ DEĞERLERİNE YAKLAŞIYOR

Almanya’nın tehditkâr tavrının Türkiye’yi korkutamayacağını, bunun her iki ülkeye özellikle de Almanya’ya zararının daha çok olacağını vurgulayan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ; “ Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel başta olmak üzere ‘Türkiye AB değerlerinden uzaklaşıyor’ diyorlar,  Almanya’da Nazi dönemi değerlerine yaklaşıyor hızla. Irkçılık, ayrımcılık ve tehditler havalarda uçuşuyor .Türkiye'yi ambargo tehditleri ile korkutacağınızı sanıyorsanız önce kendiniz için çok daha büyük bir bedeli göze almışsınız demektir” dedi. 


TÜRKİYE’DE ALMANYA’DAN ÇOK DAHA FAZLA GÜVENDELER

Gabriel’in Türkiye’ye karşı kışkırttığı Alman sanayi şirketleri ve küresel yatırımcıların, yeni sanayi devriminin gereklerini merkez ve orta Avrupa’da yerine getiremediklerini ifade eden Başkan Filiz; “ Bu şirketlerin Türkiye’ye, Türkiye’nin genç nüfusuna ve pazarına ihtiyaçları var. Almanya’nın, dayattığı para ve maliye politikaları yüzünden, hızla krize sürüklediği Güney ve Doğu Avrupa da, Türkiye olmadan ayağa kalkamayacağını çok yakında anlayacak ve bu, Almanya’nın AB üzerindeki haksız hakimiyetini bitirecek. Türkiye’deki Alman şirketleri güvende olduklarını, hatta Almanya’dan çok daha fazla güvende olduklarını bilmelidirler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.