Necip Filiz'den 23 Nisan Mesajı

GÜNDEM 23.04.2019 - 09:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Necip Filiz'den 23 Nisan Mesajı

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.   TBMM'nin açılışının 99. yıl dönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Başkan Filiz mesajında “ Çocuklarımız ülkemizin bugünü, geleceği ve umududur. Türkiye'yi daha güzel ve aydınlık yarınlara onlar taşıyacaktır" ifadelerini kullandı.   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, milletçe çocuklara verdiğimiz değeri ve duyduğumuz güveni en güzel şekilde ortaya koyduğunu belirten Başkan Filiz mesajında devamla şunları söyledi:   “Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı ve millet egemenliğinin ilan edildiği 23 Nisan 1920, tarihimizin dönüm noktalarından biridir. Milli Mücadeleye önderlik eden bir ruh ile 23 Nisan 1920'de açılan Meclisimiz, kurulduğu andan bugüne kadar geçen doksan dokuz yıllık süre içerisinde devletimizin, cumhuriyetimizin ve demokrasimizin en büyük teminatı olmuştur.   Milletimizin en değerli varlığı çocuklarımız, mensubu olduğumuz milletin kültürüne, değerlerine, sembollerine sahip çıkacak olan, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, aydınlık yarınlarımızın güvencesidirler. Ülkemizin zenginliği olan çocuklarımız, dinamizm, değişim ve ülkemizin her alanda gelişme gayretinin de kaynağıdır. Çocukların sevgi ve hoşgörü dolu bir ortamda yetiştirilmesi, yeteneklerinin geliştirilmesi, beklentilerinin karşılanması, sorunlarına çözüm bulunabilmesi ve umutlarının canlı tutulabilmesi, geleceğine yön verecek güçte bireyler olarak toplumsal yaşamda yer alabilmeleri temel amaçlarımız arasında ilk sıralarda yer almaktadır . Milli iradeye musallat olan güçleri bertaraf etmenin, çocuklarımıza daha huzurlu ve güvenli bir gelecek bırakmanın mücadelesini veriyoruz. Vatanı için hiç düşünmeden son nefesini veren polis, asker ve tüm şehitlerimizin bize emaneti olan çocuklarımıza sahip çıkıyoruz. Ailelerinin yerini dolduramasak da onları kendi çocuklarımız gibi düşünüp, hayata tutunmaları için eğitim ve gelişimlerine destek oluyoruz.   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nızı tebrik ediyor, tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor ve gözlerinizden öpüyorum. Bu vesileyle İstiklal Harbi'nin başkomutanı, Cumhuriyetin banisi, TBMM'nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi, Birinci Meclis üyelerini saygı, minnet ve şükranla anıyorum"

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

TBMM'nin açılışının 99. yıl dönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Başkan Filiz mesajında “ Çocuklarımız ülkemizin bugünü, geleceği ve umududur. Türkiye'yi daha güzel ve aydınlık yarınlara onlar taşıyacaktır" ifadelerini kullandı.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, milletçe çocuklara verdiğimiz değeri ve duyduğumuz güveni en güzel şekilde ortaya koyduğunu belirten Başkan Filiz mesajında devamla şunları söyledi:

 

“Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı ve millet egemenliğinin ilan edildiği 23 Nisan 1920, tarihimizin dönüm noktalarından biridir. Milli Mücadeleye önderlik eden bir ruh ile 23 Nisan 1920'de açılan Meclisimiz, kurulduğu andan bugüne kadar geçen doksan dokuz yıllık süre içerisinde devletimizin, cumhuriyetimizin ve demokrasimizin en büyük teminatı olmuştur.

 

Milletimizin en değerli varlığı çocuklarımız, mensubu olduğumuz milletin kültürüne, değerlerine, sembollerine sahip çıkacak olan, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, aydınlık yarınlarımızın güvencesidirler. Ülkemizin zenginliği olan çocuklarımız, dinamizm, değişim ve ülkemizin her alanda gelişme gayretinin de kaynağıdır. Çocukların sevgi ve hoşgörü dolu bir ortamda yetiştirilmesi, yeteneklerinin geliştirilmesi, beklentilerinin karşılanması, sorunlarına çözüm bulunabilmesi ve umutlarının canlı tutulabilmesi, geleceğine yön verecek güçte bireyler olarak toplumsal yaşamda yer alabilmeleri temel amaçlarımız arasında ilk sıralarda yer almaktadır . Milli iradeye musallat olan güçleri bertaraf etmenin, çocuklarımıza daha huzurlu ve güvenli bir gelecek bırakmanın mücadelesini veriyoruz. Vatanı için hiç düşünmeden son nefesini veren polis, asker ve tüm şehitlerimizin bize emaneti olan çocuklarımıza sahip çıkıyoruz. Ailelerinin yerini dolduramasak da onları kendi çocuklarımız gibi düşünüp, hayata tutunmaları için eğitim ve gelişimlerine destek oluyoruz.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nızı tebrik ediyor, tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor ve gözlerinizden öpüyorum. Bu vesileyle İstiklal Harbi'nin başkomutanı, Cumhuriyetin banisi, TBMM'nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi, Birinci Meclis üyelerini saygı, minnet ve şükranla anıyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.