Necip Filiz’den Babalar Günü Mesajı

SİYASET 21.06.2020 - 12:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Necip Filiz’den Babalar Günü Mesajı

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Babaların, aile değerlerinin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlendiklerini belirten Başkan Filiz; Tecrübeleriyle evlatlarına yol gösteren babaların aile kurumlarında üstlenmiş olduğu rolün büyük bir özveri ve sorumluluk gerektirdiğine dikkat çekti.   Babaların toplumsal yapının şekillenmesinde büyük rol oynadığını belirten Başkan Filiz açıklamasında devamla şu ifadelere yer verdi:   “ Hayatın zorluklarına karşı nasıl bir duruş sergileyeceğimizi öğrendiğimiz, otoritesine ve bizleri sarmalayan şefkatine hep ihtiyaç duyduğumuz, yaşamımız boyunca hep örnek aldığımız, evimizin reisi, ihtiyaçlarımızın giderilmesinin baş mimarı, hayatı boyunca maddi-manevi bütün imkanlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, yorulduğumuzda dayanağımız olan babalarımız üstlendikleri maddi sorumlulukların yanı sıra, gösterdikleri hoşgörü, sevgi ve şefkatle, aile bağlarının güçlenmesine, çocuklarda güven duygusu oluşmasını sağlar.   Çocuklarının geleceğe daha güvenle bakabilmeleri için ellerinden gelen tüm gayreti alın terleriyle birleştirerek gösteren babalarımızın daima yanında olan AK Parti hükümetimiz ailenin ve aile değerlerinin korunmasında da babalarımızın toplumsal ve ekonomik gücünü artırmak için büyük gayret içindedir. Babaların evlatlarıyla birlikte daha mutlu, huzurlu, müreffeh bir hayat sürebildiği bir Türkiye’yi inşa etmek bizim en temel önceliğimizdir. Bu anlayışla mücadele veriyoruz.   Bu anlamlı günde, babasız büyümek zorunda kalan yetimlerimize sahip çıkılmasının, onların yüzlerinin güldürülmesinin de önemli olduğuna inanıyorum.   Başta ülkemizin birlik ve beraberliği yolunda canlarını feda eden şehitlerimizin değerli babaları olmak üzere tüm babalarımızın gününü kutluyor, tüm insanlığın büyük bir sınavdan geçtiği Covid-19 virüsüne yakalanarak tedavi görmekte olan ve evlatları bu virüsle mücadele eden babalarımıza sabır ve şifa niyaz ediyorum. Ahirete irtihal etmiş tüm babalarımızı rahmetle ve minnetle yad ediyor; Her zaman gönüllerinin hoş tutulması, onlara karşı duyulan sevgi, saygı ve vefa duygularının daima gösterilmesi dileklerimle tüm babalara sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar temenni ediyorum”

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Babaların, aile değerlerinin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlendiklerini belirten Başkan Filiz; Tecrübeleriyle evlatlarına yol gösteren babaların aile kurumlarında üstlenmiş olduğu rolün büyük bir özveri ve sorumluluk gerektirdiğine dikkat çekti.

 

Babaların toplumsal yapının şekillenmesinde büyük rol oynadığını belirten Başkan Filiz açıklamasında devamla şu ifadelere yer verdi:

 

“ Hayatın zorluklarına karşı nasıl bir duruş sergileyeceğimizi öğrendiğimiz, otoritesine ve bizleri sarmalayan şefkatine hep ihtiyaç duyduğumuz, yaşamımız boyunca hep örnek aldığımız, evimizin reisi, ihtiyaçlarımızın giderilmesinin baş mimarı, hayatı boyunca maddi-manevi bütün imkanlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, yorulduğumuzda dayanağımız olan babalarımız üstlendikleri maddi sorumlulukların yanı sıra, gösterdikleri hoşgörü, sevgi ve şefkatle, aile bağlarının güçlenmesine, çocuklarda güven duygusu oluşmasını sağlar.

 

Çocuklarının geleceğe daha güvenle bakabilmeleri için ellerinden gelen tüm gayreti alın terleriyle birleştirerek gösteren babalarımızın daima yanında olan AK Parti hükümetimiz ailenin ve aile değerlerinin korunmasında da babalarımızın toplumsal ve ekonomik gücünü artırmak için büyük gayret içindedir. Babaların evlatlarıyla birlikte daha mutlu, huzurlu, müreffeh bir hayat sürebildiği bir Türkiye’yi inşa etmek bizim en temel önceliğimizdir. Bu anlayışla mücadele veriyoruz.

 

Bu anlamlı günde, babasız büyümek zorunda kalan yetimlerimize sahip çıkılmasının, onların yüzlerinin güldürülmesinin de önemli olduğuna inanıyorum.

 

Başta ülkemizin birlik ve beraberliği yolunda canlarını feda eden şehitlerimizin değerli babaları olmak üzere tüm babalarımızın gününü kutluyor, tüm insanlığın büyük bir sınavdan geçtiği Covid-19 virüsüne yakalanarak tedavi görmekte olan ve evlatları bu virüsle mücadele eden babalarımıza sabır ve şifa niyaz ediyorum. Ahirete irtihal etmiş tüm babalarımızı rahmetle ve minnetle yad ediyor; Her zaman gönüllerinin hoş tutulması, onlara karşı duyulan sevgi, saygı ve vefa duygularının daima gösterilmesi dileklerimle tüm babalara sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar temenni ediyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.