Necip Filiz’den erken seçim açıklaması

DENİZLİ 18.04.2018 - 16:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Necip Filiz’den erken seçim açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesinin ardından erken seçimin 24 Haziran Pazar günü yapılacağını bildirdi. Erken seçim kararını Denizli İl Başkanı Necip Filiz  değerlendi.   denizli20haber.com'a açıklama yapan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “2018 erken genel seçim başta ilimize ülkemize milletimize hayırlı uğurlu olsun. Sayın Genel Başkanımız Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı erken seçim teklifi ile ilgili partimizin üst kurullarında yaptığı istişareler sonucu bugün kararını açıklamıştır.    Biz Genel Başkanımızın , gösterdiği doğrultuda hazır olan teşkilatlarımız da bugünden itibaren sokaklarda sahalarda olacağız. Allah'ın izniyle inşallah Denizli'de 24 Haziran seçimlerinde tarihi bir zaferle seçimde sonlandıracağız. Başta Sayın bakanımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımız var! Hazırız Allah'ın izniyle tarih yazacağız.” dedi.    

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesinin ardından erken seçimin 24 Haziran Pazar günü yapılacağını bildirdi. Erken seçim kararını Denizli İl Başkanı Necip Filiz  değerlendi.

 

denizli20haber.com'a açıklama yapan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “2018 erken genel seçim başta ilimize ülkemize milletimize hayırlı uğurlu olsun. Sayın Genel Başkanımız Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı erken seçim teklifi ile ilgili partimizin üst kurullarında yaptığı istişareler sonucu bugün kararını açıklamıştır.

 

 Biz Genel Başkanımızın , gösterdiği doğrultuda hazır olan teşkilatlarımız da bugünden itibaren sokaklarda sahalarda olacağız. Allah'ın izniyle inşallah Denizli'de 24 Haziran seçimlerinde tarihi bir zaferle seçimde sonlandıracağız. Başta Sayın bakanımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımız var! Hazırız Allah'ın izniyle tarih yazacağız.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.