Necip Filiz'den Muharrem İnce paylaşımı dikkat çekti!

GÜNDEM 14.05.2018 - 10:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Necip Filiz'den Muharrem İnce paylaşımı dikkat çekti!

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 12 Mayıs’ta Denizli’ye gelen CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin mitinginde “ince” ayrıntıya vurgu yaptığı paylaşım dikkat çekti.    Filiz, 12 Mayıs günü sosyal medya hesabında,  Denizli’ye gelerek vatandaşlara hitap eden Muharrem İnce’nin fotoğrafının arkasında bulunan vinç üzerindeki ‘kiraya verilir” yazısına dikkat çekerek paylaşımda bulunması olay oldu. Twitter ve Facebook hesabında paylaşımı yapan Filiz, paylaştığı fotoğrafa sadece “Kiraya verilir” yorumunda bulunarak paylaştı.  Necip Filiz’in bu paylaşımı yaparak CHP’nin 15 milletvekilini İYİ Parti’ye göndermesi olayına karşılık yaptığı yorumlarına neden oldu.   Filiz’in bu paylaşımı takipçileri tarafından beğenilirken aynı zamanda çok sayıda paylaşım ve retweet aldı. Filiz’in paylaşımına CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve CHP’liler tarafından da tepki geldi.   Osman Tabu paylaşımın altına yorum yaparak “Biz İl Başkanına Genel Başkanın o ildeki temsilcisi deriz, ha Genel başkanınız ha siz. Memlekette yaşam kalitesi bırakmadığınız gibi siyaset kalitesi de bırakmadınız. Çer-çöp diyen zihniyet; debelenme; 24 Haziran akşamı bu şehirde esameniz okunmayacak. Yanıt vereceksen buyur, istediğin kanalda istediğin saatte, istediğin zaman, hodri meydan. Tamam mı ?” yorumunda bulundu.   AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Başer ise; “1 haftalığına 15 vekilini ip’e verenlerin adayı neticesinde Başkanım Tam Denk gelmiş” yorumunda bulundu.   AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu’ya ve diğer yorum yapan takipçilerine cevap vermedi.   İşte o paylaşım ve yapılan yorumlardan bazıları;          

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 12 Mayıs’ta Denizli’ye gelen CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin mitinginde “ince” ayrıntıya vurgu yaptığı paylaşım dikkat çekti. 

 

Filiz, 12 Mayıs günü sosyal medya hesabında,  Denizli’ye gelerek vatandaşlara hitap eden Muharrem İnce’nin fotoğrafının arkasında bulunan vinç üzerindeki ‘kiraya verilir” yazısına dikkat çekerek paylaşımda bulunması olay oldu. Twitter ve Facebook hesabında paylaşımı yapan Filiz, paylaştığı fotoğrafa sadece “Kiraya verilir” yorumunda bulunarak paylaştı.  Necip Filiz’in bu paylaşımı yaparak CHP’nin 15 milletvekilini İYİ Parti’ye göndermesi olayına karşılık yaptığı yorumlarına neden oldu.

 

Filiz’in bu paylaşımı takipçileri tarafından beğenilirken aynı zamanda çok sayıda paylaşım ve retweet aldı. Filiz’in paylaşımına CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve CHP’liler tarafından da tepki geldi.

 

Osman Tabu paylaşımın altına yorum yaparak “Biz İl Başkanına Genel Başkanın o ildeki temsilcisi deriz, ha Genel başkanınız ha siz. Memlekette yaşam kalitesi bırakmadığınız gibi siyaset kalitesi de bırakmadınız. Çer-çöp diyen zihniyet; debelenme; 24 Haziran akşamı bu şehirde esameniz okunmayacak. Yanıt vereceksen buyur, istediğin kanalda istediğin saatte, istediğin zaman, hodri meydan. Tamam mı ?” yorumunda bulundu.

 

AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Başer ise; “1 haftalığına 15 vekilini ip’e verenlerin adayı neticesinde Başkanım Tam Denk gelmiş” yorumunda bulundu.

 

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu’ya ve diğer yorum yapan takipçilerine cevap vermedi.

 

İşte o paylaşım ve yapılan yorumlardan bazıları;

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.