Necip Filiz'den Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü mesajı

GÜNDEM 09.04.2018 - 17:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Necip Filiz'den Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü mesajı

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, bir mesaj yayımlayarak; Polis Teşkilatı’nın 173'üncü kuruluş yıldönümünü kutladı.   Başkan Filiz Mesajında; “ Ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez bir unsur olan polis teşkilatımızın, Kuruluş yıldönümünü kutladığımız bu günde, milletimizin bağrından çıkmış güzide mensuplarının fedakâr ve cansiperane çalışmalarının Halkımıza güven ve gurur verdiği muhakkaktır” dedi.   Başkan Filiz; Emniyet Teşkilatı'nın kurulduğu günden bu yana, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakar mensuplarıyla halkın huzuru, refahı ve mutluluğu için gece-gündüz demeden çalıştığına işaret ederek, mesajına şöyle devam etti:   “Polisimizin, terörle mücadelenin yanı sıra, suç ve suçlularla mücadelede ve olayların kısa süre aydınlatılmasında elde ettiği üstün başarıda, halkımızın Türk Polis Teşkilatı’na duyduğu güvenin ve verdiği desteğin büyük payı bulunmaktadır. Özellikle son yıllarda teknolojik imkanlarını artıran, kendisini geliştiren ve hizmet kalitesini iyice yükselten polis teşkilatımız, suçlulara, suç örgütlerine ve terör örgütlerine göz açtırmamaktadır.   Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Halkımızın duyduğu bu güveni devam ettirmek tüm polislerimizin öncelikli görevi olmalıdır.  Bu onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirerek Denizli’nin güven ve huzur şehri olmasında mesai mefhumu tanımadan görev alan emniyet teşkilatına teşekkürlerimi sunarım.  10 Nisan 1845’te kurulan Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 173. yıldönümü dolayısıyla şehit olan polislerimizi rahmetle, gazi polislerimizi ise minnetle anıyorum. Halen görevleri başında hizmet vermekte olan polislerimize görevlerinde üstün başarılar ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve esenlikler dileyerek tüm Emniyet Teşkilatının Polis Haftasını kutluyorum.”

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, bir mesaj yayımlayarak; Polis Teşkilatı’nın 173'üncü kuruluş yıldönümünü kutladı.

 

Başkan Filiz Mesajında; “ Ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez bir unsur olan polis teşkilatımızın, Kuruluş yıldönümünü kutladığımız bu günde, milletimizin bağrından çıkmış güzide mensuplarının fedakâr ve cansiperane çalışmalarının Halkımıza güven ve gurur verdiği muhakkaktır” dedi.

 

Başkan Filiz; Emniyet Teşkilatı'nın kurulduğu günden bu yana, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakar mensuplarıyla halkın huzuru, refahı ve mutluluğu için gece-gündüz demeden çalıştığına işaret ederek, mesajına şöyle devam etti:

 

“Polisimizin, terörle mücadelenin yanı sıra, suç ve suçlularla mücadelede ve olayların kısa süre aydınlatılmasında elde ettiği üstün başarıda, halkımızın Türk Polis Teşkilatı’na duyduğu güvenin ve verdiği desteğin büyük payı bulunmaktadır. Özellikle son yıllarda teknolojik imkanlarını artıran, kendisini geliştiren ve hizmet kalitesini iyice yükselten polis teşkilatımız, suçlulara, suç örgütlerine ve terör örgütlerine göz açtırmamaktadır.

 

Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Halkımızın duyduğu bu güveni devam ettirmek tüm polislerimizin öncelikli görevi olmalıdır.  Bu onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirerek Denizli’nin güven ve huzur şehri olmasında mesai mefhumu tanımadan görev alan emniyet teşkilatına teşekkürlerimi sunarım.  10 Nisan 1845’te kurulan Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 173. yıldönümü dolayısıyla şehit olan polislerimizi rahmetle, gazi polislerimizi ise minnetle anıyorum. Halen görevleri başında hizmet vermekte olan polislerimize görevlerinde üstün başarılar ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve esenlikler dileyerek tüm Emniyet Teşkilatının Polis Haftasını kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.