Necip Filiz:"Fetö operasyonlarında önceliğimiz kurumlar"

SİYASET 02.09.2016 - 16:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Necip Filiz:"Fetö operasyonlarında önceliğimiz kurumlar"

denizli haber / denizli 20 haber / Necip Filiz:"Fetö operasyonlarında önceliğimiz kurumlar"

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, düzenlediği basın toplantısıyla gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.  Düzenlediği toplantı ile basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, siyasette de FETÖ ile bağlantısı olanlara yönelik operasyonların sürdüğünü belirtti. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından siyasi partiler teşekkür eden Filiz, FETÖ ile ilgili operasyonların her alanda sürdüreceğini söyledi.   “İhracatın sağlanması için Denizli ile liman kentleri arasında çift hatlı demiryolu yapılacak” Denizli ile Aydın arasında yapılacak otoban hakkında konuşan Necip Filiz, “Ulaştırma Bakanımızla yapılan görüşmede, uzun süredir arzulanan Denizli-Aydın otobanın bu sene içinde mutlaka başlanacağı müjdesini verdiler. Ayrıca Denizli gibi ihracatı yoğun olan, ülke ihracatında sekizinci sırada olan bir ilimizin, ürettiğini liman kentlerine bağlantısı için çift hatlı demiryolu başlanacağının müjdesi verildi. Bunu Sayın Ulaştırma Bakanımızla beraber Sayın Ekonomi Bakanımız bizlerle paylaştılar” dedi. “Tutuklananların yüzde 95’i FETÖ’cü intibası var” Operasyonların ayrım yapılmadan sürdürüldüğü açıklamasını kabul etmediğini belirten Başkan Filiz, “Şimdi bu sapla samanın karıştırılması mevzusunu, esasında oluşturulmaya çalışılan bir algının parçası olarak düşünüyorum.” diye konuştu.   “Operasyonlarda önceliğimiz kurumlardaki FETÖ’cüler” FETÖ operasyonlarının siyasette yapılıyor mu, yapılacaksa ne zaman yapılacak sorusu üzerine Filiz, “Şimdi siyasette bu operasyonlar yapılıyor ve yapılmaya da devam edilecek. Biz ilimizde bir komisyon kurduk. Bu komisyon 19 ilçe başkanımızdan bilgileri alarak, bir çalışma yapıyoruz. İçimizde gerek bu FETÖ ile ilgili yapılarda ilişkisi olan varsa bu ilişkileri tespit edilip, partiyle olan ilişkileri sonlandırılacak. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye belirtti. AK Parti teşkilatları içinde yer alanların tutuklanmaları halinde derhal ilişkilerinin kesildiğini aktaran Filiz, “Üyelerimiz arasında tutuklanan varsa, mutlaka üyelikle ilgili, AK Parti teşkilatları ile ilgili ilişkileri sonlandırılıyor. Peki bu siyasete niye gelmiyor. Bu yapı ile mücadele yukarıdan aşağıya yapılmalıdır, aşağıdan yukarıya değil. Yani bu mücadelenin sonlara gelmesi veya yapılmaması anlamına gelmemektedir. Şimdi devlet kurumlarındaki veya yargıdaki yapılan temizlik çok daha önemlidir. Yani oradaki temizliği yapmadan, gelip siyasetten başlamak da mantıklı bir şey değildir” ifadelerini kullandı.
denizli haber / denizli 20 haber / Necip Filiz:"Fetö operasyonlarında önceliğimiz kurumlar"

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, düzenlediği basın toplantısıyla gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 


Düzenlediği toplantı ile basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, siyasette de FETÖ ile bağlantısı olanlara yönelik operasyonların sürdüğünü belirtti. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından siyasi partiler teşekkür eden Filiz, FETÖ ile ilgili operasyonların her alanda sürdüreceğini söyledi.

 

“İhracatın sağlanması için Denizli ile liman kentleri arasında çift hatlı demiryolu yapılacak”


Denizli ile Aydın arasında yapılacak otoban hakkında konuşan Necip Filiz, “Ulaştırma Bakanımızla yapılan görüşmede, uzun süredir arzulanan Denizli-Aydın otobanın bu sene içinde mutlaka başlanacağı müjdesini verdiler. Ayrıca Denizli gibi ihracatı yoğun olan, ülke ihracatında sekizinci sırada olan bir ilimizin, ürettiğini liman kentlerine bağlantısı için çift hatlı demiryolu başlanacağının müjdesi verildi. Bunu Sayın Ulaştırma Bakanımızla beraber Sayın Ekonomi Bakanımız bizlerle paylaştılar” dedi.


“Tutuklananların yüzde 95’i FETÖ’cü intibası var”


Operasyonların ayrım yapılmadan sürdürüldüğü açıklamasını kabul etmediğini belirten Başkan Filiz, “Şimdi bu sapla samanın karıştırılması mevzusunu, esasında oluşturulmaya çalışılan bir algının parçası olarak düşünüyorum.” diye konuştu.

 

“Operasyonlarda önceliğimiz kurumlardaki FETÖ’cüler”


FETÖ operasyonlarının siyasette yapılıyor mu, yapılacaksa ne zaman yapılacak sorusu üzerine Filiz, “Şimdi siyasette bu operasyonlar yapılıyor ve yapılmaya da devam edilecek. Biz ilimizde bir komisyon kurduk. Bu komisyon 19 ilçe başkanımızdan bilgileri alarak, bir çalışma yapıyoruz. İçimizde gerek bu FETÖ ile ilgili yapılarda ilişkisi olan varsa bu ilişkileri tespit edilip, partiyle olan ilişkileri sonlandırılacak. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye belirtti.


AK Parti teşkilatları içinde yer alanların tutuklanmaları halinde derhal ilişkilerinin kesildiğini aktaran Filiz, “Üyelerimiz arasında tutuklanan varsa, mutlaka üyelikle ilgili, AK Parti teşkilatları ile ilgili ilişkileri sonlandırılıyor. Peki bu siyasete niye gelmiyor. Bu yapı ile mücadele yukarıdan aşağıya yapılmalıdır, aşağıdan yukarıya değil. Yani bu mücadelenin sonlara gelmesi veya yapılmaması anlamına gelmemektedir. Şimdi devlet kurumlarındaki veya yargıdaki yapılan temizlik çok daha önemlidir. Yani oradaki temizliği yapmadan, gelip siyasetten başlamak da mantıklı bir şey değildir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.