Necip Filiz; “Kutlu hareket bugün 19 yılını geride bıraktı”

SİYASET 14.08.2020 - 16:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Necip Filiz; “Kutlu hareket bugün 19 yılını geride bıraktı”

AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; "AK Parti’nin sevdası; Millet sevdası, memleket sevdası, büyüyen ve gelişen Türkiye sevdasıdır" dedi.   AK Parti’nin kuruluş amacının millete hizmet etmek olduğunu belirterek, bundan 19 yıl önce 14 Ağustos 2001 tarihinde  “Her şey Türkiye için” diyerek yola çıkan AK Parti’nin Türk siyasi hayatına yüksek değerler kattığını; Hayata geçirdiği icraatlarla hizmet çıtasını sürekli yükselterek Cumhuriyet tarihinde eşi görülmemiş bir başarı hikâyesi yazdığını belirten Başkan Filiz mesajında devamla şu ifadelere yer verdi:   “ Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğanın liderliğinde ülkemize ve milletimize hizmet etmek için yola çıkan bu kutlu hareket bugün 19. yılını geride bıraktı.   AK Parti kurulduğu günden bu güne kendisini millete adamış AK kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır. Milletimizin AK Parti'ye olan desteği, ülkemizin istiklal ve istikbaline verdiği destekle doğru orantılıdır. İşte bu sebepten dolayı Milletimiz ile omuz omuza hareket ederek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine inanç ve azimle yürüyeceğiz. Milletimizden aldığımız destekle Türkiye, ekonomisiyle, demokrasi anlayışıyla, hür inanç ve ruhuyla dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasındaki yerini alacaktır. AK Parti'yi var eden ve yaşatan ruh, İstanbul'un fethinden Çanakkale Zaferi’ne, İstiklal Harbi'nden 15 Temmuz'a kadar bu milletin gurur vesilesi tüm dönemlerinin genini oluşturan ruhtur.   Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milleti için var olmaya devam edecektir. Vatandaşlarımıza hizmeti her şeyin üstünde gören AK Parti anlayışının yer aldığı daha nice AK yıllara, AK icraatlar ile ulaşmak dileğiyle.   Bu duygu ve düşüncelerle, Mensubu olmaktan onur ve şeref duyduğum Partimizin 19.ncu kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Bu davaya hizmet etmiş fakat vefat etmiş dava arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. 19. Kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Denizli AK Parti Teşkilatının kuruluşundan bugüne kadar davaya hizmet etmiş, gönül vermiş tüm Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, tüm İl/İlçe Başkanlarımıza, tüm Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ,belediye başkanlarımıza velhasıl tüm AK Partililere şükranlarımı sunuyorum.

AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; "AK Parti’nin sevdası; Millet sevdası, memleket sevdası, büyüyen ve gelişen Türkiye sevdasıdır" dedi.

 

AK Parti’nin kuruluş amacının millete hizmet etmek olduğunu belirterek, bundan 19 yıl önce 14 Ağustos 2001 tarihinde  “Her şey Türkiye için” diyerek yola çıkan AK Parti’nin Türk siyasi hayatına yüksek değerler kattığını; Hayata geçirdiği icraatlarla hizmet çıtasını sürekli yükselterek Cumhuriyet tarihinde eşi görülmemiş bir başarı hikâyesi yazdığını belirten Başkan Filiz mesajında devamla şu ifadelere yer verdi:

 

“ Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğanın liderliğinde ülkemize ve milletimize hizmet etmek için yola çıkan bu kutlu hareket bugün 19. yılını geride bıraktı.

 

AK Parti kurulduğu günden bu güne kendisini millete adamış AK kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır. Milletimizin AK Parti'ye olan desteği, ülkemizin istiklal ve istikbaline verdiği destekle doğru orantılıdır. İşte bu sebepten dolayı Milletimiz ile omuz omuza hareket ederek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine inanç ve azimle yürüyeceğiz. Milletimizden aldığımız destekle Türkiye, ekonomisiyle, demokrasi anlayışıyla, hür inanç ve ruhuyla dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasındaki yerini alacaktır. AK Parti'yi var eden ve yaşatan ruh, İstanbul'un fethinden Çanakkale Zaferi’ne, İstiklal Harbi'nden 15 Temmuz'a kadar bu milletin gurur vesilesi tüm dönemlerinin genini oluşturan ruhtur.

 

Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milleti için var olmaya devam edecektir. Vatandaşlarımıza hizmeti her şeyin üstünde gören AK Parti anlayışının yer aldığı daha nice AK yıllara, AK icraatlar ile ulaşmak dileğiyle.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Mensubu olmaktan onur ve şeref duyduğum Partimizin 19.ncu kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Bu davaya hizmet etmiş fakat vefat etmiş dava arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. 19. Kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Denizli AK Parti Teşkilatının kuruluşundan bugüne kadar davaya hizmet etmiş, gönül vermiş tüm Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, tüm İl/İlçe Başkanlarımıza, tüm Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ,belediye başkanlarımıza velhasıl tüm AK Partililere şükranlarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.